Bestilling af varer

For at bestille varer på vores webshop skal du igennem følgende fire trin.

  1. Find den eller de varer du ønsker at købe, vælg farve, størrelse og antal, læg dem i kurven og fortsæt herefter til kassen.
  2. Når du kommer til kassen, skal du efterfølgende indtaste dine oplysninger, vælge leveringsmetode og acceptere handelsbetingelser. Efter at du har gjort dette, trykker du på "Gå til betaling".
  3. I betalingen kan du vælge at betale med udvalgte betalingskort, Mobile Pay eller ViaBill. Ved brug af betalingskort vil du blive bedt om at indtaste dine kortoplysninger på dit valgte kreditkort og du bedes tjekke at alle kortoplysninger stemmer overens med dem på dit betalingskort. Du kan læse mere om betaling her.
  4. Efter at du har godkendt din betaling, så vil du blive sendt videre til din kvitteringsside.

Så snart at din ordre er afgivet, så vil vi sende dig en bestillingskvittering samt disse handelsbetingelser på din oplyste e-mail adresse, hvor vi bekræfter, at vi har modtaget din bestilling. Når vi har pakket og afsendt din ordre, vil du modtage en e-mail med et unikt forsendelsesnummer (track & trace) på din pakke samt en e-mail med en opsummering af dit køb. Sidstnævnte e-mail skal du betragte som en ordrebekræftelse, da dette er din garanti for at dine bestilte varer er korrekt behandlet og afsendt.

Bemærk at du selv er ansvarlig for, at de kundeoplysninger du indtaster som led i et køb, er korrekte, idet vi ikke efterfølgende validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

Forudbestilling

Varer mærket "Forudbestilling" er varer der kan bestilles før de lander på vores lager, og her er der ofte tale om varer med høj popularitet og efterspørgsel. Alle forudbestillingsvarer vil blive mærket med forventet leveringsdato, hvilket er den dato den eller de pågældende varer ankommer til vores hovedlager.

Din returret gælder selvfølgelig først fra den dag du modtager din vare, og du har ret til at annullere din bestilling helt op til den forventede leveringsdato. I tilfælde af annullering vil din ordre blive slettet fra vores system og dine penge vil altså ikke blive hævet fra din konto.

I tilfælde af ordrer indeholdende en eller flere forudbestillingsvarer og allerede lagerførende varer, så vil vi afsende alle varer som allerede er på lager, og efterfølgende eftersende dine forudbestillingsvarer ved ankomst til vores lager – uden meromkostninger for dig selvfølgelig. I sådanne tilfælde vil vi hæve den fulde købssum ved første forsendelse, da det ikke er muligt at dele en betaling op over flere hævninger.

Annullering af bestilling

Ønsker du at annullere en bestilling skal dette ske på telefon på (+45) 70 25 51 52 eller på e-mail info@ny-form.com, hurtigst muligt. Vi henstiller til, at du oplyser dit ordrenummer både pr. e-mail og telefon, da dette vil lette ekspeditionen. Når din ordre er ekspederet, kan vi ikke annullere din ordre.

På dage som Black Friday, Jubilæum, udsalgsstart, fødselsdag m.m. er det ikke muligt at få annulleret sin ordre.

 

Gavekort

Ønsker du at give et NY FORM gavekort, kan du købe det på webshoppen og i en af vores NY FORM butikker. På ny-form.com kan du vælge mellem fysisk gavekort og e-mail gavekort. Begge typer af gavekort kan anvendes i alle butikker og online.

Hurtig levering

Vi garanterer dig hurtig levering på maksimalt tre hverdage fra den dag, du bestiller dine varer. I langt de fleste tilfælde får vores kunder dog levering allerede dagen efter bestilling (gælder ej for ikke-brofaste øer), ved bestilling inden kl. 14.00 på hverdage.

Alle vores pakker bliver afsendt på hverdage klokken 15.00 og leveres med enten PostNord eller GLS, da de har vist sig at være de klart mest pålidelige og punktlige leverandør af postpakker til både private og erhverv. Vores danske webshop leverer udelukkende til Danmark (ikke Færøerne og Grønland), og vi leverer fragtfrit ved køb over 599 kroner.

Leveringspriser

GLS Pakkeshop 39 kr.

GLS Erhvervs levering 49 kr.

GLS Privatlevering 49 kr.

PostNord Pakkeboks 39 kr.

PostNord Privat levering 49 kr.

PostNord Flex levering 49 kr.

PostNord Norden (Sverige) 69 kr.

Afhent i Kolding 0 kr.


Lørdagslevering

Du har mulighed for at modtage din ordre om lørdagen, hvis du bestiller en fredag inden kl. 14.00. Det eneste du skal gøre er at vælge GLS Pakkeshop eller PostNord Pakkeboks som levering ifb. med checkout. Lørdagslevering gælder dog ikke alle afhentningssteder og ifb. med Helligdage.


Afhent din ordre i Kolding

Du er meget velkommen til afhente din ordre på vores hovedkontor og lager i Kolding. Du vælger blot ”Afhent i Kolding” under leveringsmetoder. Når din pakke er klar til afhentning, modtager du en mail. Bemærk! Du skal afhente din pakke på hverdage imellem 7.00 - 16.00 (Fredag 8.00 - 15.30). OBS: Der er ikke mulighed for ombytning. Så ønsker du en anden størrelse/farve, skal du oprette en ny ordre på ny-form.com.

Specielt for julegaver

Vedrørende bestilling af julegaver skal dette ske senest klokken 14.00 på den næstsidste hverdag inden den 24. december, da vi ellers ikke kan garantere levering inden juleaften. Hvis du har valgt privat eller erhvervslevering, skal du være tilstede på den valgte leveringsadresse, så du kan modtage pakken. Har du valgt en Pakkeshop, bedes du følge vejledning fra den fremsendte SMS eller mail. Pga. af travlhed i mange Pakkeshops, kan det ske at din pakke bliver leveret til en anden Pakkeshop, end den valgte. Afhent venligst din pakke hurtigst muligt, så alle kan nå at få deres pakker.

 

Priser

Alle priser er vist i danske kroner inklusiv moms og andre afgifter, og det er de selvsamme priser du vil finde i vores danske NY FORM butikker. Priserne er desuden dagspriser og gældende for bestillingstidspunktet.

Vi vejleder desuden alle priser ud fra de selv samme eller meget sammenlignelige produkter fra andre webshops og butikker, og eventuelle besparelser vil blive vist ud fra markedspriserne.

 

Sikker betaling

I forbindelse med din betaling vil du blive ført igennem et 100% krypteret betalingsvindue, hvor ikke andre end dig selv og NETS (tidl. PBS) vil kunne se dine personlige kortoplysninger. Ydermere bruger vi den krypterede HTTPS protokol på vores webshop, hvilket ligeledes er den samme slags kryptering brugt på din netbank og på SKATs hjemmeside.

HTTPS bruges primært til at forhindre uvedkommende i at opsnappe dine personlige data, og hængelåsen oppe i adresselinjen bekræfter derfor, at dette er et sikkert sted at handle.

Se illustrationen herunder.

Sikker https forbindelse hos nyform

På webshoppen kan du betale med følgende kort:

Dankort, VISA Dankort, MasterCard, JCB, Maestro. Derudover kan du betale med Mobile Pay og ViaBill.


60 dages landsdækkende & fuld returret

Når du handler på vores webshop eller i vores butikker, så har du hele 60 dages fuld returret på alle varer. Returretten træder først i kraft fra den dag, du modtager dine varer. Du kan returnere ved at sende din ordre retur til os, eller bytte i en af vores mange butikker.

Udvidet returret på julegaver

Alle varer købt fra 1. november betragtes som julegaver, og de kan derfor returneres og ombyttes helt indtil den sidste dag i februar. Du får altså helt op til 4 måneders fuld returret på julegaver. Ifb. med checkout kan du vælge hvilke varer du ønsker byttemærker på.

Byt i butikken

Som kunde på vores webshop kan du naturligvis ombytte* eller returnere dine købte varer i en af vores mange NY FORM butikker.

Såfremt du ønsker at returnere dine varer i en af vores fysiske butikker, så skal varerne være ubrugte og i akkurat samme stand, som de blev udleveret. Du må selvfølgelig gerne prøve dine varer for at se om de lever op til dine forventninger. Det er desuden vigtigt, at du medbringer din ordrebekræftelse, da dette er dit bevis for dit køb på det pågældende tidspunkt.

*Varer mærket med ”Fås kun online” på webshoppen kan også returneres i alle NY FORM butikker. Det er ikke muligt at ombytte varen, da butikkerne ikke har varerne i deres sortiment. Men du kan altid få pengene retur, eller finde en anden vare. Husk at medbring din ordrebekræftelse.

Send dine varer retur

Uanset om du har shoppet online eller i en af vores butikker, så er du meget velkommen til at sende dine varer retur til vores hovedlager i Kolding. NY FORM A/S, Petersmindevej 8, 6000 Kolding.

Bemærk! Ved ombytning til en anden størrelse, farve e.l. bedes du placere en ny ordre på webshoppen på den ønskede farve eller størrelse, og derefter sende den gamle vare retur til os. Når vi modtager din returpakke, tilbagebetaler vi pengene (minus evt. brug af fragtlabel 39 kr.) til det kort der blev brugt ifb. med betalingen. Har du handlet i en butik bedes du vedlægge dit konto og reg. nr. Vi behandler alle returpakke inden for 1-3 hverdage fra modtagelsen. Har du betalt med MasterCard kan der gå op til 30 dage, før du kan se pengene på din konto igen.

Når du sender dine returnerede varer tilbage, bedes du udfylde returårsag ud fra de varer du ønsker pengene retur for. Dernæst lægger du den udfyldte returseddel sammen med varerne ned i forsendelsesposen og bruger genluks funktionen, og til sidst klistrer du fragtlabelen udenpå det oprindelige. Ved brug af det vedlagte retur-fragtlabel modregner vi 39 kr. i tilbagebetalingen, når vi ekspederer din returnering.

Vigtigt! Når du indleverer en GLS eller PostNord pakke, skal du til enhver tid bede om en kvittering for din indlevering, da dette er din garanti for at kunne reklamere over eventuelle forsvundne pakker.

Original emballage såsom skotøjsæsker og lignende må ikke bruges som forsendelsesemballage. Såfremt dette er tilfældet fratrækker vi 50 kr. fra det tilbagebetalt beløb.

Hvis du ikke afhenter din pakke, bliver pakken sendt retur til vores lager mod et gebyr fra fragtfirmaet. Når vi modtager din pakke, refunderer vi din betalingssum og modregner returfragten/gebyret på 68,- kr. i tilbagebetaling.

Omkostningen for returfragt i forbindelse med returnering af varer købt i en af vores fysiske butikker påhviler til enhver tid kunden. Men vi vil gerne være behjælpelige med at oprette en returlabel, som vil blive modregnet i tilbagebetalingen (39 kr.).

Har du forlagt din ordreseddel, så kan du altid printe en blank skabelon her fra vores returside.

Såfremt du sender varer retur købt i en af vores butikker, så bedes du udfylde og vedlægge vores returseddel for varer købt i butik. Denne kan du frit printe fra her fra vores returside.

Brudt/manglende emballage

Sender du en vare retur til os, hvor emballagen er brudt, handstags mangler eller at der mangler dele af produktet, tillader vi os at reducere det tilbagebetalte beløb, da produktet ikke kan sælges til samme pris. Sko skal returneres i original skoæske. Der må ikke tapes direkte på skoæsken, da det anses som beskadiget, og skoæsken ikke kan genanvendes. Såfremt dette er tilfældet fratrækker vi 50 kr. fra det tilbagebetalt beløb.

 

Værdiforringelse

Returnerede varer bør være i god og ubeskadiget stand. Hvis returnerede varer viser tegn på skade eller brug, hæfter du for en forringelse af varens værdi. Du må selvfølgelig gerne prøve varen for at tjekke størrelse, farve og pasform uden at varens værdi derved forringes.

Hvis håndteringen af varen ligger ud over, hvad man normalt har lov til i en forretning og varens værdi er blevet forringet, vil der i forbindelse med tilbagebetalingen ske en modregning i forhold til værdiforringelsen. Fastlæggelsen af værdiforringelsen vil altid bero på en konkret vurdering og efter gældende lovgivning.

Eksempler på, hvor værdiforringelsen gør sig gældende er bl.a. manglende original indpakning/emballage, manglende hangtags/mærker eller tegn på brug. Værdiforringelsen kan også gøre sig gældende, hvis en returvare lugter af røg, parfume, mad etc. I visse tilfælde kan der blive tale om en beskeden tilbagebetaling afhængig af varens stand ved modtagelsen. Ved manglende hangtags/mærker vil der blive modregnet et gebyr på 25% (dog max. 50 kr., såfremt varen fremstår ubrugt).

Har du ved returnering brugt vores returlabel, vil dette også blive modregnet.

Altså, hvis du returnerer en eller flere varer i ubeskadiget og ubrugt stand, så vil vi selvfølgelig tilbagebetale dig 100% af varens/varernes købsværdi (det du har betalt for varen/varerne). Bemærk, hvis du har brugt det vedlagte returlabel, modregner vi 39 kr. i tilbagebetalingen.

Alle tilbagebetalinger vil desuden ske snarest muligt til det betalingskort, der blev brugt til at foretage den oprindelige transaktion, og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dag, du sender pakken retur til os. Vi forbeholder os dog retten til at tilbageholde tilbagebetalinger, indtil at vi har modtaget varen retur til inspektion, eller indtil at du har fremlagt dokumentation for at varen er returneret, alt efter hvilket tidspunkt der er tidligst.

Reklamationsret

Som det er med alting, så vil der fra tid til anden opstå varer med reklamationer eller mangler - det tager vi med. Dette skal dog ikke gå ud over dig som kunde, da vi yder 2 års reklamationsret jævnfør købeloven på fabrikations- og materialefejl.

Skade på varen som skyldes hændelige uheld, almindeligt slitage, brug af varen hvortil det ikke er bestemt, forkert brug eller misbrug eller anden skadevoldende adfærd, er ikke dækket af reklamationsretten.

Ønsker du at reklamere over et produkt, så anbefaler vi at du tager kontakt til os på telefon (+45) 70 25 51 52 eller mail info@ny-form.com. Du er selvfølgelig også velkommen til at henvende dig i en af vores fysiske butikker, hvor butikspersonalet vil vurdere din reklamationssag og efterfølgende forsøge at afhjælpe dig ved ombytning eller refundering af købssummen.

Uanset om du henvender dig i en af vores butikker eller sender reklamationer retur til vores hovedlager, så skal du altid medbringe/medsende din ordrebekræftelse. Udfyld venligst vores reklamationsseddel, når du sender retur til webshoppen.

Reklamationer bedes sendes til nedenstående adresse:

NY FORM A/S
ATT: Webshop - reklamation

Petersmindevej 8
DK-6000, Kolding

Farver

Selvom vi har lagt et stort stykke arbejde i at beskrive produkternes farver så nøjagtigt som muligt, så kan både computere, tablets og mobiltelefoners farver og skærmopløsninger variere fra enhed til enhed. Små afvigelser i farverne må derfor ikke betragtes som mangler i købelovens forstand.
 

Kundeservice og klagemuligheder

Såfremt du måtte have nogle spørgsmål eller klager til os, så er du meget velkommen til at rette henvendelse til os på telefon (+45) 70 25 51 52 eller på e-mail info@ny-form.com.

Som forbruger kan du endvidere også altid klage til Forbrugerklagenævnet via dette link (vær dog opmærksom på beløbsgrænserne for at indgive klage): Gå til Forbrugerklagenævnets hjemmeside her. Du har desuden også muligheden for at klage til EU klagesystemet ODR via dette link.
 

Personlige oplysninger og brug af cookies

På ny-form.com foretager vi registreringer af dine personlige oplysninger (navn, adresse, telefonnummer, e-mail adresse, dele af IP-adressen og betalingsoplysninger), da vi på denne måde bedst muligt kan levere dine bestillinger samt for at kunne komme i kontakt med dig i forbindelse med spørgsmål til dine bestillinger.

Vi anser alle personlige oplysninger som fortrolige, og vi vil under ingen omstændigheder videregive dine informationer til en tredjemand ud over vores fragtleverandører og forbrugertjenesten Trustpilot. Det er vigtigt at pointere, at vi ikke registrerer personfølsomme oplysninger såsom dine kortoplysninger til dit betalingskort.

Er du bruger af Addwish Wishlist, kan du modtage servicebeskeder i form af e-mails fra NY FORM. Ønsker du ikke at modtage servicebeskeder fra NY FORM i gemmen Addwish Wishlist, kan du afmelde dig i alle nyhedsbreve.

Såfremt du har afgivet personlige oplysninger til os i forbindelse med tidligere køb eller andet, så har du ret til at gøre indsigelse imod denne registrering ifølge persondataloven. Du har desuden også ret til indsigt i, hvilke oplysninger vi har registreret om dig. Du kan læse mere om vores persondatapolitik her

Du kan rette henvendelse til os på e-mail adressen info@ny-form.com, og vi svarer altid indenfor 24 timer på hverdage.

Når du godkender disse handelsbetingelser samtykker du til vores registrering af ovenstående oplysninger.

Hvis du ønsker yderligere oplysninger omkring vores cookiepolitik, så henviser vi til vores side vedrørende brug af cookies. Gå til cookie information her.
 

 

Forbehold

Vi tager forbehold for tastefejl, udsolgte varer og force majeure, herunder leveringssvigt fra vores leverandører.