Uld

Filter
Viser 1-24 af 25
-27%
Kari Traa W Rose Light LS - Dame Skiundertøj
Billigst på PriceRunner
Outlet
Kun online
Uld
-33%
Kari Traa W Rose Light HZ - Dame Skiundertøj
Billigst på PriceRunner
Outlet
Kun online
Uld
Seger Wool Outdoor - Strømper
Billigst på PriceRunner
99,95 DKK Ta' 2 for 149,95 DKK
Merino Wool Liner Sock
Billigst på PriceRunner
99,95 DKK Ta' 2 for 149,95 DKK

Uld

Uld er et fantastisk naturmateriale

Uld er et utroligt populært naturmateriale i hele verden og har været det i tusinder af år. Uld findes i mange forskellige kvaliteter, afhængigt af fårearterne og behandlingen af materialet. Produkter fremstillet af fin merinould er især populære. Merinofårene har en let, tynd og åndbar pels og er derfor meget populært - både til funktionelt udendørstøj og til skiundertøj og stilfuldt hverdagstøj. Merinoulden er meget blød og irriterer ikke huden. Det bæredygtige materiale har mange fordele. Det er meget åndbart og fugttransporterende, lugtfri, varm, flammehæmmende og bionedbrydeligt. Simpelthen et ægte og meget alsidigt materiale!

Varme uldbluser til damer

Mange kvinder fryser let og elsker derfor varme trøjer, sokker og uldskiundertøj. Tøj lavet af uld egner sig til enhver sæson, og du kan nemt kombinere trøjer og cardigans med en kjole, nederdel eller lette sommerbukser. Om vinteren går uldbluser perfekt sammen med jeans eller leggings. Smarte uldtrøjer i lyse farver og med smukke mønstre er velegnet til kontoret, i hverdagen eller til afslappende timer i sommerhuset. Uldbluser fås i mange modeller og kommer ofte med v-hals eller rullekrave. Hvad der passer dig bedst afhænger meget af din krop og din stil. Nogle foretrækker tætsiddende bluser med smalle jeans, mens andre foretrækker en lang, blød uldtrøje med leggings. Hvis du kan lide, at det skal være lidt mere elegant, kan du vælge et produkt lavet af blød merinould eller et såkaldt blandet materiale, hvor flere materialer kombineres for at opnå det ønskede resultat.

Herre uldtrøjer

Til mænd rås en række varme, luftige og stilfulde uldtrøjer og cardigans. Et klassisk design og et fint, let materiale er velegnet til job, f.eks. merinould. Til udendørsaktiviteter og hyggelige dage i skihytten er en tyk bluse for eksempel med et klassisk norsk mønster eller med praktisk halv –lynlås helt ideel. Det vigtigste er, at tøjet holder dig varm og føles behageligt. En ekstra bonus er, at uld er et biologisk nedbrydeligt og naturligt produkt, der desuden er meget elastisk og holdbart.

Lunt uldtøj og tilbehør

Uld giver dig en lang række muligheder og hos NY FORM finder du skiundertøj, mellemlag, trøjer, halsedisser, hatte, strømper, hjemmesko og endda vinterstøvler med uld. Den smukke Rose-serie fra Kari Traa er en elegant serie til kvinder lavet af 100% merinould og med et klassisk norsk strikmønster. Helly Hansen, Nanok og 2117 of Sweden har også populært uldtøj, der er perfekt til udendørsaktiviteter året rundt. Under intensiv træning afkøler uld dig og sved og lugt ledes væk fra kroppen. Ved let træning, cykelture og på flotte vandreture sikrer det varme og åndbare uldtøj høj komfort i alt slags vejr.

Den rigtige pleje af uldtøj

Med den rigtige pleje vil du kunne nyde dit uldtøj i mange år. Uld er naturligt lugtneutraliserende og smudsafvisende og skal derfor vaskes mindre end tøj fremstillet af andre materialer. Hver vask belaster materialet, og hvis tøjet ikke har pletter, kan du blot lufte dit uldtøj i den friske luft. Vask kun uld i hånden eller ved uldvask. Vandet skal være koldt (maks. 30 grader) og brug kun specielle vaskemidler. Gnid eller gnub aldrig uldprodukterne. Umiddelbart efter vask skal du tørre uldtøjet ved at ligge det på et håndklæde. Du må under ingen omstændigheder bruge tørretumbler eller varmeskabe. Med den rigtige pleje holder dit favorit uldtøj rigtig længe.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik