Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Træningssko

Træningssko til damer og herrer

Står du og mangler træningssko? Vi har et bredt udvalg af sko, som egner sig til næsten alle træningstyper om det er inde eller ude. Søger du sportssko, crossfit sko, fitness sko eller bare gerne vil have en lækker og behagelig sporty sko til dagligt brug? Så har vi præcis den sko, du søger. Vores store udvalg af træningssko giver en bred variation af sko med vidt forskellige egenskaber og funktioner, hvilket igen giver mange muligheder for at få det bedste ud af dine sko.

Hvornår skal jeg skifte mine sko ud?

Du er lige gået i gang med din træning og inden for kort tid, kan du mærke at der er noget helt galt med dine sko. Dine fødder bliver ømme og det forplanter sig helt op i benene, hvor du begynder at spænde og syrer til. Din træning bliver dårlig, da du ikke kan fokusere på øvelserne, og det kan virke uoverskueligt at komme igennem sit træningspas. Har du de rigtige træningssko? Eller er dem du har på blevet slidte - og du trænger til nye? For at få det meste ud af din træning, hvad enten du træner hyppigt eller bruger dine træningssko til en hyggetur af og til, så er det vigtigt med gode sko, som passer til dig og din træning. Men hvordan ved du, om du trænger til nye sko? Man vender sig jo langsomt til at fodtøjet bliver i en dårligere og dårligere forfatning, og da det ofte ikke er den synlige slitage, der først gør sig gældende for eventuelle overanstrengelser, så kan det være svært at opdage. Som hovedregel bør du udskifte dine træningssko mindst en gang om året ved almindeligt brug. Er sålen slidt eller syningerne er ved at gå i stykker er dette synlige tegn på, at du skal have nye træningssko. Er skoen begyndt at gnave, fordi polstringen er slidt, er dette endnu et tegn på, at du har slidt dine nuværende træningssko op og bør derfor købe dig et par nye.

Alle de gode funktioner og egenskaber

Vi bestræber op på at finde træningssko, der har egenskaber som sikrer at foden får den rette støtte. Skoenes stødabsorberende egenskaber forhindrer de stød, der kommer, når foden rammer underlaget og dermed ikke giver unødvendige stød op igennem benet. Ydermere er de fleste af vores sko fremstillet i åndbart materiale, som sørger for at dine fødder kan ånde under træning, da de ellers kan blive meget varme. Det brede udvalg af træningssko består bl.a. af sko fra Under Amour, Hummel, Asics, Adidas og Columbia og sikrer at du præcist kan finde den sko, som passer til det behov du har, hvad enten det er den lange løbetur en varm sommerdag eller vandreturen i ujævnt og fugtigt terræn med ujævnt underlag.

Træningssko til hele familien

De rigtige sko er med til at give dig en udbytningsrig træning samt forhindre samtidig unødvendige overanstrengelser eller skader på fødder, skinneben og knæ, som typisk kommer af dårligt eller slidt fodtøj uanset vores alder. Vores træningssko er velegnede til hele familien om det er til træning eller til det daglige brug.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik