Træningsshorts

Viser 1-24 af 37
-13%
Under Armour Woven Graphic Shorts - Herre Shorts
Billigst på PriceRunner
Kun online
SKARP PRIS
-35%
Under Armour W Ch Knit Short - Dame Shorts
Billigst på PriceRunner
Kun online
SKARP PRIS
-40%
Newline W Core Running Shorts - Dame Løbe Shorts
Billigst på PriceRunner
Outlet
Kun online

Træningsshorts

Træningsshort giver de bedste træningsbetingelser

Når du er fysisk aktiv og træner med høj intensitet, bliver kroppen hurtig varm og temperaturen stiger, derfor er træningsshort under disse omstændigheder det allerbedste valg, hvis du vil undgå en forringet træningsoplevelse.  Med et par funktionelle shorts leder du varmen og sveden væk fra kroppen. Den ekstra lette kvalitet fylder mindre, og giver dig en lettere fornemmelse. Hvis du skal træne på den mest behagelige måde, skal du ikke føle at tøjet er en hindring, derfor har vi flere forskellige shorts til forskellige behov. Mange af vores shorts har komfortabelt elastik og snøre i taljen, så du nemt kan justere størrelsen, så den passer til netop dig.

Bliv klar til at præstere

Det ultralette og behagelige materiale, som træningsshorts er designet i, tørrer hurtigt og holder dig kølig, så du kan holde fokus på din træning og blive klar til at præstere. Træningsshorts er ofte fremstillet i polyester og med en smule elastan, som giver den helt optimale bevægelsesfrihed. Om du ønsker træningsshorts, med indershorts eller uden indershorts, er en smagssag. En af fordelen ved at benytte træningsshort uden indershorts er, at du har mulighed for at have lange tights eller sprinter shorts inden under. Du er mest til tætsiddende modeller finder du også enkle og klassiske sprintershorts, som især er meget praktiske til løb. De er ligeledes udført i svedtransporterende og åndbart materiale. I dette tilfælde vil du nemt kunne bære et par løse shorts udenover.   

Sports shorts med lynlåslommer

Skal du ud at løbe eller træne i fitness, kan det være en fordel at have brug for opbevaringsplads til nøgler, høretelefoner eller andre småting. Det har du mulighed for at opbevare med shorts, der har skjulte sidelommer med lynlås. Lynlåsen sikrer, at tingene ikke falder ud, når du bevæger dig. Afhængig af modellen kan den praktiske lynlåslomme også sidde bagpå - og her er der ligeledes plads til nøgler, fitnesskort eller energibar. Foretrækker du åbne sidelommer, er dette også et alternativ. Træningsshorts med åbne lommer er eksempelvis ideelt, hvis din træning ikke indeholder meget løb og hop eller shorts til afslapning efter træning, hvor småtingene ikke risikerer at falde ud. Vi har et bredt udvalg af forskellige typer at shorts fra Under Armour, Nico, Adidas, Puma og Hummel.

Træningsshorts til damer og mænd

Vi har et godt udvalg af sports shorts til dame og til herre. Til kvinder vil silhuetten typisk være en anelse anderledes for at skabe et mere feminint træningsudtryk. Dette kan eksempelvis være i form af runde udskæringer. Træningsshort til damer er desuden ofte kortere og mere tætsiddende, dette sikrer en god pasform og optimal bevægelsesfrihed. Til herrer er modellerne typisk længere. Pasformen kan både være tætsiddende eller løs afhængig af, hvordan shortsene skal anvendes. Vores kollektion består både af tights eller shorts, derfor kan du vælge hvilke, som du føler dig mest komfortabelt i. Vejret er selvfølgelig også en faktor, hvis du træner udendørs. Er det meget koldt, kan du bruge nogle lange svedtransporterende bukser under dine shorts. Rigtig god træning.   

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik