Træningsbukser

Viser 1-24 af 79
Under Armour Woven Wordmark Shorts - Herre Shorts
Billigst på PriceRunner
Kun online
Nyhed
SKARP PRIS

Træningsbukser

Træningsbukser til damer, herrer og børn

Bliv klædt på i vores lækre træningsbukser i høj kvalitet, hvad enten du træner inde eller ude. Vores sportsbukser kan bruges til et bredt udvalg af træningsformer, hvad enten du løber, dyrker yoga eller crossfit, så kan du altid finde det perfekte par træningsbukser, der dækker dit behov. Sommer eller vinter? Så er vores brede udvalg af træningsbukser også målrettet årstiderne, da de er designet til varme eller kolde dage. Vores vinterløbebukser er fremstillet i et ekstra tykt materiale på strategiske steder og vores almindelige træningstights fås i lang, capri, eller shorts-længde og kan bruges på alle årets dage.

Træningsbukser med perfekt pasform

Kender du det? Dine bukser bliver ved med at glide ned, eller træningsbukserne sidder ubehagelig omkring maven. Du oplever måske en irriterende syning, som generer på dit ben. Uanset generne, så forstyrrer det din træning, da du hele tiden skal stoppe op og rette på dit tøj. Du kan ikke nyde træningen uforstyrret, hvilket kan føre til frustrationer, da du bliver generet af dit tøj eller ubehaget ved, at tøjet ikke sidder, som det skal. Det vil sige, at du ikke får en optimal træning eller går glip af den positive oplevelse som en god træning fører med sig. Hos os har vi både høj- og lavtaljede bukser med forskellig pasform fremstillet i et hurtigttørrende og elastisk materiale af forskellig tykkelse, som sikrer, at vi har et bredt udvalg til enhver smag og der ligeledes dækker ethvert behov. Typisk kommer træningsbukser med justerbare taljer samt flatlock-sømme, så de sidder som de skal og ikke giver gener. Hvad enten du holder af lange løbeture i skoven eller styrketræning i dit foretrukne fitnesscenter, så har vi træningsbukserne, som passer til dit behov og ikke mindst til dig uanset hvilken størrelse, du har brug for, så har vi størrelser fra 34 til og med str. 54.

Hvornår kan jeg bruge dem?

Vores træningsbukser er ikke kun velegnede til dig med et højt træningsniveau, men også til dig som bare af og til løber eller går en kortere tur. Bukserne begrænser sig ikke kun til brug i dagtimerne, da langt de fleste af vores træningsbukser er forsynet med lækre detaljer som reflekser på benene, for at give bedre synlighed om aftenen eller på de mørke dage i vinterhalvåret. Ydermere er størstedelen af vores træningsbukserne fremstillet i en anatomisk konstruktion som fx faconsyede knæ, der giver en optimal pasform.

Noget til enhver smag

Vi har et stort udvalg af træningsbukser fremstillet i forskellige designs, materialer samt smarte og moderigtige farver fra brands som Kari Traa, Hummel, Only Play og Under Amour. Hvilke tights der er rigtige for dig, kommer an på træningsformen samt dine krav og forventninger. Hvad foretrækker du, og hvad kan du lide at træne i?  Ydermere kan du kombinere vores træningsbukser med det brede udvalg af løbe t-shirts og træningsjakker, så du får et flot sæt afstemt i lækre og matchende farver.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik