Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Trænings t-shirts

Stort udvalg af trænings t-shirts

Vi har et stort udvalg af trænings t-shirts fra både Kari Traa, Under Armour, Only Play, Nico og mange flere. Her er du sikker på at finde præcis den t-shirt, som passer til dig og dit behov. Hvad enten det er løb, crossfit, spinning eller styrketræning, så har vi et bredt udvalg, som egner sig til stort set alle former for træning om det er inde eller ude. Vores udvalg af t-shirts spænder desuden over en bred vifte af flotte farver i tidsløse designs, så de kan kombineres med vores store udvalg af træningstights og -jakker. Alle vores trænings t-shirts er desuden fremstillet i en sublim kvalitet med de åndbare og hurtigtørrende egenskaber, som der forventes af førsteklasses træningstøj.

Kender du det?

Du glæder dig til at komme i gang med din træning. Hurtigt får du dit træningstøj på og er i gang. Men kort inde i din træning må du stoppe op, fordi din t-shirt er kravlet op og du skiller på midten, hver gang du bøjer dig frem. Hele tiden får du ufrivillige pauser i din træning, da dit tøj skal rettes. For at få en god oplevelse samt optimalt udbytte af træningen, er det vigtigt at din trænings t-shirt har en helt rigtige pasform. Hvad enten du har en lang overkrop eller du er mere bredt bygget, så kan du i vores store udvalg finde nøjagtigt den sports t-shirt, som passer til dig og sidder, som du forventer. Derved undgår du at spilde kostbar træningstid på at du igen og igen skal stoppe op for at rette på dit tøj.

Åndbare og svedtransporterende trænings t shirts

Du er godt i gang med træningen. Den får ikke for lidt og sveden pibler ned, inden længe er din t-shirt våd af sved. Imellem dine forskellige øvelser holder du en naturlig pause, hvor du måske står stille eller bevæger dig langsommere for at få pulsen hurtigt ned igen. Det er her du vil opdage, hvor vigtigt det er, at din trænings t shirt har den rette åndbarhed, da den skal kunne transportere sveden væk fra kroppen. Gode sport t-shirts er fremstillet af hurtigtørrende materiale, for at give en god følelse af velvære hele tiden, da det ikke er rart at føle sig kold og våd. Vores trænings t-shirts er fremstillet af materiale, som foruden en sublim åndbarhed også har hurtigtørrende egenskaber, der netop forhindrer, at du står med denne ubehagelige følelse under- og efter træning.

Det helt rigtige træningstøj

Vores store udvalg af sports t-shirts spænder over en bred vifte af størrelser og farver. Vi har størrelser der går fra XS og helt op til str. 52/54 i vores plus size afdeling. Alle vore sports t-shirts er fremstillet med forskellige pasforme og egenskaber, dog uden at de går på kompromis med kvaliteten. Deres tidsløse designs og flotte farver sikrer at du med garanti kan finde både tights, træningsjakker og toppe, som kan matches, så du ender med at have et flot sæt træningstøj der kan bruges til stort set alle former for træning, hvad enten det er inde eller ude.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik