Sports BH

Viser 1-14 af 14

Sports BH

Træn med en god sports bh

Du kender det sikkert! Det er bare ikke behageligt at løbe eller træne uden en sportsbh. Det er ikke blot ubehageligt, det kan faktisk også være skadeligt. Da bryster består af hud og bindevæv, vil huden og bindevævet naturligt blive strakt ud, hvis de ikke får den optimale støtte, når du bevæger dig under træning. Dette gælder især træning, som involverer løb og hop. Som regel består en god sportsbh af tre vigtige dele, der til sammen giver den optimale støtte: Stropper, bredt eller smalt bånd omkring kroppen og skåle. Dertil kommer materialesammensætningen, der er med til at gøre hele træningsoplevelsen bedre.

Undgå skader ved at anvende en sportsbh

Uanset bryststørrelse er det en god ide at benytte sig af en sportsbh, så du undgår at skade brystvævet, der i sidste ende kan give brystsmerter, når kroppen er under belastning. Har du først fortrukket ligamenterne ved brystet, kan skaden ikke udbedres igen. Du tænker måske, at du blot kan bruge en almindelige hverdagsbh, men den giver ikke den støtte, som er nødvendig under træning.

Hvor meget støtte skal jeg bruge?

En retningslinje du kan tage udgangspunkt i er, at jo større størrelse, du når normalt bruger i bh - jo mere støtte har du brug for. Laver du mange hoppebevægelser i løbet af din træning - jo mere støtte har du også brug for. Hvilken model der passer bedst, er derfor meget individuelt, da det afhænger meget af din størrelse. Det essentielle er dog, at bh’en skal sidde stramt til. Så jo fastere bh’en sidder - desto mere støtte giver den. Den skal selvfølgelig fortsat være rar at have på, og stropperne skal være behagelige, så du ikke får smertefulde mærker i forbindelse med træning. Du kan dog være sikker på, at den ikke sidder helt rigtigt, hvis den ikke glider op på kroppen, når du bevæger dig.  

Designet i materialer der gør, at kroppen kan ånde

Når du træner, er det ikke kun tøjet, der skal være fleksibelt, bevægeligt og behageligt. Du har i ligeså høj grad brug for en god sport bh, da den er en vigtigt del af dit outfit.  Derfor er sportsbh’er fremstillet i materialer, som giver din krop mulighed for at ånde. De stærkbare materialer sikrer optimal svedtransport og åndbarhed. Mange af modellerne kommer desuden i et sømløst design, som er med til at mindske gener, og holder dig tør undervejs. De sportsbh’er som benytter sig af en anatomisk støttende konstruktion og ventilationszonerne er samtidig med til at give en god oplevelse under aktivitet. Du kan både få en sport bh med vatterende skåle og integrerede bøjler. Sports bh uden bøjle giver typisk medium support. Har du en stor barm, har du typisk bruge for mere støtte. 

I denne kategori finder du blandt andet sportsbh’er fra Kari Traa og ONLY PLAY, og der vil løbende blive tilføjet flere varer fra flere mærker. Bestiller du inden kl. 14:00 på hverdage, kan du have din indkøbt vare allerede dagen efter, så du kan komme i gang med at være aktiv. Rigtig god træning.  

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik