Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Toppe

Top uden ærmer til sport og fritid


De ærmeløse toppe fås i mange designs, materialer og farver - velegnet til enhver lejlighed, hvad enten det er sport, arbejde, ferie eller afslapning i sofaen. Udtrykket top kommer fra engelsk, hvor det generelt bruges til alle former for toppe. På dansk er det typisk kun de ærmeløse toppe, der kaldes toppe. Den klassiske top fås i mange versioner. De enkle bomuldstoppe med brede stropper eller med spaghetti stropper bæres for det meste til sport eller som en behagelig basisdel under en cardigan eller pullover. Bomuldsmaterialet er meget behageligt, holdbart, åndbart og let at pleje. De feminine toppe fås fx i silke eller glat polyester, nogle gange endda med broderi, blonder, perler og pailletter, som er elegant på kontoret eller til festlooket. En top kan kombineres med alt, og afhængigt af dit humør, kan det kombineres med feminine nederdele og ballerinasko eller med smalle jeans, skindjakke og seje sneakers. Ved sportsaktiviteter anbefaler vi enkle og åndbare træningsstop i kombination med tights, sweatbukser eller træningsshorts fx fra Under Armour eller Kari Traa.

Toppe til yoga, fitness og løb


Hvis du elsker sport, har du brug for godt sportstøj, dvs. behagelig sportstøj lavet af gode materialer, der passer dig godt og er åndbare. Produkter med en elastan er særlig elastiske og tilpasser sig kroppen. For dig der sveder meget i løbet af sport, anbefaler vi toppe med ventilationspaneler. Sportstoppe er nemme at sætte sammen med sport- og løbejakker, som du hurtigt kan tage på før og efter træning. Selv når du cykler, hvor vinden og temperaturen hurtigt kan ændre sig, er det en fordel at have en let og vindtæt jakke med dig. Jakkerne beskytter mod kold vind og er også fugttransporterende. Et sømløst design og sportsoverdele med flade sømme sikrer dig den bedste komfort under træning, da dette tøj ikke har sømme, der irriterer huden under træningen.


Herre toppe til sport og fitness


Til mænd finder du tank toppe fra fx Under Armour. Som mand skal du også være opmærksom på et behageligt materiale, der er åndbart og har en god og behagelig pasform. Ventilationspaneler er altid en god og hjælpsom detalje. Når du træner i fitnesscenteret kan mange gode lide tætsiddende tanktoppe, der ikke kommer i vejen, når du træner med fitnessmaskiner. Når man løber, foretrækker mange imidlertid en top, der tillader lidt luft til kroppen. Klassiske herre-tank toppe lavet af bomuld bruges ofte også som undertøj fx under en skjorte eller pullover eller blot som en top, når du sover. Design, materiale og formål kan være meget forskelligt, men en ting er sikkert en herre-tank top skal altid være behagelig at have på.


En populær klassiker - bomuldstop i sort eller hvid


Næsten hver kvinde har den klassiske basistoppe i sort og hvid i klædeskabet - med brede stropper og v-hals eller bryderryg. Disse toppe er lavet af blød bomuld og med en smule elastan og er super komfortable og meget alsidige. Bær den almindelige hvide bomuldstop med lette jeans om sommeren og den sorte under en varm cardigan eller en blød strikket sweater om vinteren. Hele året rundt bruger både mænd og kvinder de populære basisdele som undertrøjer, og de er ikke kun varme, men er også meget anvendelige. Derudover kan en tanktop fungere som praktisk undertrøje og beskytter dig ved at absorbere fugt, inden den når din skjorte eller bluse. Når du vasker toppen, skal du altid følge vaskeanvisningen og undgå tørretumbleren.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik