Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Langærmede t-shirts

Moderne t-shirts med lange ærmer

T-shirts med lange ærmer, også kaldet langærmede t-shirts, er en god en basic vare, som hører hjemme i enhver garderobe. De kan bruges alene eller sættes sammen med det meste i garderoben. På køligere dage og i overgangsperioden kan langærmede t-shirts let kombineres med en dejlig striktrøje eller sweatshirt. Mange langærmede t-shirts er lavet af bomuld eller en kombination af bomuld og syntetiske fibre og er derfor meget behagelige at have på. Langærmede t-shirts fås i mange forskellige farver og designs og med og uden mønstre. Uanset om du er på ferie eller arbejde går du aldrig galt i byen med en langærmet t-shirt.

Funktionel langærmet t-shirt

Funktionelle t-shirts med lange ærmer er lavet af merinould eller syntetiske fibre og er derfor meget velegnede til mange forskellige lejligheder. De er lidt varmere end t-shirts med korte ærmer og kan derfor også nemt bruges til løb, cykling, vandreture og mange flere aktiviteter. Funktionelle langærmede t-shirts leder hurtigt sved væk fra kroppen, tørrer hurtigt og skaber et behageligt kropsklima. Langærmede t-shirts  som er lavet af merinould har desuden den behagelige og naturlige egenskab at være lugtfri, så de ikke lugter ubehageligt selv ved svedige aktiviteter. Uld luner også når det er vådt og tørrer relativt hurtigt. Langærmede t-shirts lavet af syntetiske fibre tørrer endnu hurtigere end uldtrøjer.

Langærmede t-shirts til damer

Langærmede t-shirts til damer er ekstremt behagelige og meget populære. Kvinder fryser ofte hurtigere end mænd og foretrækker derfor ofte en langærmet frem for en t-shirt med korte ærmer. Især i overgangsperioden kan disse let kombineres med en fantastisk cardigan, så du altid er godt klædt. Langærmede t-shirts til damer er ofte figursyet for at understrege den feminine silhuet. Disse t-shirts er meget tidløse og passer både i hverdagen, på kontoret og i fritiden. Men langærmede t-shirts er altid populære hos damer, da de hverken er for varme eller for kolde. Hos NY FORM finder du et stort udvalg af flotte, moderigtige og funktionelle t-shirts til damer med lange ærmer.

Kombiner med det meste i garderoben

Ikke kun damer sætter pris på fordelen ved langærmet t-shirts. Mange mænd kan også godt lide en langærmet t-shirt, fordi de er et godt kompromis mellem en kortærmet t-shirt og en sweater. Derfor vil du som mand ofte synes, at en sweater eller sweatshirt er for varm, men en t-shirt er ofte for kold i de koldere sæsoner. Her lukker den langærmede t-shirt hullet - og bør derfor ikke mangle i nogens herregarderobe. Både i fritiden og inden for sport er langærmede t-shirt meget populære hos mænd. Uanset om du foretrækker en moderigtig eller en mere sporty og funktionel langærmet t-shirt så finder du den bestemt i denne kategori.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik