Strik

Viser 1-19 af 19

Strik

Striktrøjer til damer


Er du på udkig efter en lækker dame strik? Her på siden vil du kunne få striktrøjer med flotte mønstre og i sæsonens farver - udført i forskellige materialer fx en god blanding af bomuld, nylon og uld, som giver dig en behagelig følelse og er blød mod huden, da du helt sikkert ikke ønsker, at iføre dig en strik som kradser. Du vil desuden opleve feminine snit i enten lange eller korte modeller, alt efter hvad der passer bedst til dig. Du behøver ikke at fryse blot fordi, det er koldt. Så leder du efter noget praktisk, varmt men også flot og moderigtigt, så er du kommet til den rette kategori. Det meste i denne kategori kan desuden nemt kombineres med både bukser, jeans, leggings og endda shorts og kjoler i sommersæsonen.


Køb strik til herrer


Herre strik kan være klassiske og tidsløse med en lynlås i halsen og et enkelt mønster, som passer til forskellige anledninger og er nem at kombinere med resten af garderoben. Eller ensfarvede striktrøjer med et klassisk og flot strukturmønster udført i lækre og bløde kvaliteter, som eksempelvis kan bestå af bomuld-polyester bladning, der giver dig varmen men også sikrer en god bevægelsesfrihed. Du finder også sporty striktrøjer eller varianter heraf, som kan være fremstillet i varmt materiale og med vindstopper-funktion på indersiden, der gør striktrøjen vindtæt og hjælper dig med ikke at blive afkølet på dage med vind og blæst. Ofte er de moderige strik inspireret af tiden trends og farver, som er med til at skabe et trendy look, der kan sammensættes med alt fra jeans til vandrebukser og bruges med et par sneakers eller støvler. Ofte kommer vores striktrøjer med ribbede kanter, der desuden forhindrer kulde i at trænge igennem og dermed sørger for at holde på varmen på en kold vinterdag eller en kølig sommeraften.


Perfekt til alle årstider


Du tænker måske, at striktrøjer kun er anvendelige i løbet af efteråret og vinteren, men rent faktisk kan en strik bruges året rundt. For selvom der ikke er noget bedre end at iføre sig en dejlig lun striktrøje på en kold vinterdag, så kan den også lune godt en sommeraften, når solen er gået ned. Netop fordi de er så anvendelige kommer strik i flere farver og i et utal af mønstre alt fra nordiske inspirerede mønstre til helt enkle og neutrale farver. Så udover at give dig varmen uanset årstiden, så passer de også ubesværet ind i en moderne garderobe. Skab dit eget look alt efter sæson.

 

Hvordan vasker jeg min striktrøje?


Det er altid vigtigt, at du tjekker den label, som sidder på din nye strik. Her kan du se, hvordan du skal vaske netop den striktrøje, som du har købt. Består din striktrøje af uld er det essentielt, at du ikke vasken trøjen i for varmt vand - dvs. ikke over 30 grader. Er det angivet, at strikken skal vaskes i hånden, skal du behandle striktrøjen blidt og med omhu. Efter vask kan du lægge den på et håndklæde og presse vandet forsigtigt ud. Strikken skal desuden have mulighed for at ligge ned og tørre, og du kan med fordel rette den til, så den bibeholder den rette pasform efter tørring.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik