Sports t-shirts

Viser 1-24 af 25
Hummel Jr Core XK T-Shirt - Børne T-shirt
Billigst på PriceRunner
Nyhed
129,95 DKK Ta' 2 for 249,95 DKK
Hummel Jr Core XK T-Shirt - Børne T-shirt
Billigst på PriceRunner
Nyhed
129,95 DKK Ta' 2 for 249,95 DKK
Hummel Jr Core XK T-Shirt - Børne T-shirt
Billigst på PriceRunner
Nyhed
129,95 DKK Ta' 2 for 249,95 DKK

Sports t-shirts

Stort udvalg af sport t-shirts til børn


Blandt vores store udvalg af sport t-shirts til børn finder du mærker som Hummel, Adidas, Nanok, Puma og flere. Hos NY FORM kan du altid finde præcis den sports t-shirt, dit barn skal bruge og som passer til stort set alle træningsformer. Om barnet træner inde eller ude har ikke den store betydning, da alle vores sports t-shirts er fremstillet i svedtransporterende og hurtigttørrende materiale, hvilket giver den helt rigtige komfort under træning, da man ikke føler sig svedig og våd, som ville være tilfældet, hvis barnet brugte en almindelig t-shirt til træning.

Det skal være sjovt at dyrke sport


Solen skinner og vejret indbyder til en dejlig løbetur, eller dit barn skal til fodbold- eller badmintontræning. Din dreng eller pige klæder hurtigt om og hopper i tøjet. Men allerede kort tid inde i træningen må det stoppe op og rette på tøjet, da t-shirten ikke sidder helt rigtigt og skiller på midten. Træningen ender med at være en mindre god oplevelse, hvor barnet har måtte bøvle med tøjet og ikke har kunne fokusere på selve sporten. Pasformen på t-shirten passer ikke. Du skal overveje, om bør købe en anden, så dit barn får en både sjov og vellykket træning.


Kombiner med andet træningstøj


Vores sportstrøjer fås også i et vælg af farver, om dit barn er til den farverige stil eller den mere neutrale. De forskellige t-shirts kan desuden kombineres med vores store udvalg af veste, sportsjakker, sportsbukser og toppe. Du vil altid kunne finde den helt rigtige kombination, som giver et godt sæt i præcis den stil, som dit barn godt kan lide - uden at skulle gå på kompromis med kvalitet og egenskaber. Her vil du heller ikke få problemer med at finde størrelsen, da alle vores sport t-shirts til børn har forskellig pasforme og vi har størrelser fra 104 til 176.


Er sport t-shirten svedtransporterende?


Ligesom til voksne er det vigtigt at købe en svedtransportende t-shirt, så barnet ikke kommer til at småfryse, når det dyrker sport inde som ude. Materialet skal derfor helst være egnet som træningstøj og dermed være svedtransporterende og hurtigttørrende, da det vil give den bedste oplevelse - uanset om du er voksen eller barn. Er t-shirten ikke optimal til træning, vil barnet alt for hurtigt stå i en helt våd t-shirt, som ydermere tager lang tid om at tørre, da fibrene suger sveden til sig. Vi har sport t-shirts til børn, både piger og drenge, som er fremstillet i det rigtige materiale og en del af dem har ydermere anti-bakterielle egenskaber, hvilket vil sige, at træningstøjet ikke får en dårlig lugt. Til effektiv vask af sport t-shirts har vi vaskepulver fra NikWax, der er skånsomt for både tøj og miljø, og som effektivt fjerner snavs og lugt.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik