Skjorter

Filter
Viser 1-24 af 29
2117 of Sweden W Sveg Flannel Shirt - Dame Skjorte
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Nyhed
2117 of Sweden Sveg Flannel Shirt - Herre Skjorte
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Nyhed
2117 of Sweden Sveg Flannel Shirt - Herre Skjorte
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Nyhed
2117 of Sweden Sveg Flannel Shirt - Herre Skjorte
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Nyhed

Skjorter

Skjorter til damer og herrer


Skal man definere, hvad en skjorte er, så vil du kunne genkende en skjorte ved, udover at den dækker overkroppen, at den har gennemgående knapper, krave og manchetknapper. Desuden kan en skjorte komme med eller uden brystlommer og med korte eller lange ærmer. Dertil kommer designet som kan variere utrolig meget - især når vi snakker kontrast, materiale og farvekombinationer. Eksempelvis kan du få skjorter med tern eller print og ensfarvede skjorter. Der er mange muligheder, og derfor afhænger valget af design og pasform om skjorten er velegnet til arbejds- og hverdagsbrug - eller om du vil bruge den til festlige begivenheder. Er du på udkig efter en lækker herreskjorte, som skal bruges i flere situationer, så skal du kigge i denne kategori. Udvalget på siden tæller desuden et godt udvalg af skjorter til damer.

Kortærmede og langærmede skjorter


Du finder skjorter med korte ærmer og skjorter med lange ærmer. En kortærmet skjorte er utrolig populære især om sommeren, hvor du kan kombinere med lyse jeans og chinos i sand eller navyblå. En kortærmet skjorte er typisk hverken formel eller uformel, derfor er det en god beklædningsdel, som passer både til hverdag, fritid og til sommerens mange havefester. Selvom en kortærmet skjorte er meget anvendelig i sommerligt vejr, kan den sagtens bruges om vinteren med en cardigan over. En langærmet skjorte er anvendelig hele året rundt og kan nemt bruges på forskellige måder. Kombiner med et par cool sneakers for et casual look - eller brug den klassiske blå skjorte med et par pænere sko for et mere klassisk og formelt look.
En del af vores skjorter giver dig mulighed for at rulle ærmerne op. Ærmerne kan nemlig fastgøres med en strop, så du selv kan bestemme, om du vil gå efter et mere afslappet look med opsmøgede ærmer - eller om du vil lade ærmerne være nede på almindeligvis.

Funktionel og med solbeskyttelse


De luftige sommerskjorter fra eksempelvis Columbia fås blandt andet i åndbart og svedtransportende materiale og med udluftningspaneler. Enkelte skjorter kommer med +50 solbeskyttelse. Denne type af sommerskjorter er perfekte til vandreture i bjergene eller generelt til ture i varmt vejr - og kan dermed også bruges som trekkingskjorte. Den smarte teknologi Omni-Wick sørger for at transportere sveden væk og holder dig tør og frisk. Derudover bidrager Omni-Shade teknologien med UV-beskyttelse, som beskytter mod solens skadelige UVA og UVB stråler.

Til vandreture, hverdag og fest


Der er skjorter til et utal af forskellige situationer. Der er funktionelle skjorter til fysisk aktivitet eller skjorter, som kan bruges i hverdagen eller som kan dresses op til fest. Derfor hænger dit skjortevalg nøje sammen med dit formål. Du bør overveje, hvad der er vigtigst for dig: Stor bevægelesfrihed, svedtransporterende, hurtigttørrende, luftig, casual eller/og klassisk? Er du på udkig efter en skovmandskjorte eller termoskjorte så skal du vælge vores skjorte fra NORD, som kommer med en varm vattering på indersiden, her får du ekstra varme og denne type er ideel til de kølige vinterdage. Derudover er den god som outdoorskjorte og kan både bruges på vandreture eller som arbejdsskjorte i haven.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik