Skitilbehør

Skitilbehør

Skitilbehør til damer og herrer

Hvad enten du står og mangler skibriller, handsker, en hue eller halsedisser kan du finde det hos NY FORM. Vi har et stort udvalg af skitilbehør til både damer og herrer og i en bred vifte af farver og modeller til hele familien. Vi har produkter fra alle de førende mærker indenfor ski- og vinterbeklædning som fx Salomon, Nanok, Kari Traa og mange flere. Hos NY FORM finder du kun den allerbedste kvalitet i et prisvenligt niveau.

Få styr på skitilbehøret

Hvad skal du egentligt bruge, når du skal på skiferie? Har du styr på, om du har de rigtige handsker eller om de skibriller du har, ikke er defekte. Sne kan, hvis du falder på ski, være meget hårdt og give store skader, hvis ikke du har dit skitilbehør i orden. Det gælder især de udsatte steder på kroppen, som i forvejen ikke er dækket med beklædning som fx ansigtet og hænderne. Har du ikke hansker på, kan du fx komme slemt til skade på dine ski, da disse har skarpe kanter, som kan skære. Derfor gælder det om, at have udstyr på som er særligt fremstillet til skisport. Ansigtet er som regel ubeskyttet, når du står på ski. Her er det vigtigt, at du både har skibriller på samt en halsedisse til at dække mund og kinder. Skibrillerne er for at beskytte dine øjne, da sneen giver genskind af solens stråler og kan beskadige dine øjne. Skibriller giver den samme beskyttelse som et par solbriller - det vil sige at de skadelige UV-stråler ikke når dine øjne. Ydermere har de den funktion, at luft får lov til at cirkulere inde under dem, så de ikke dugger på grund af varme/kuldebarrie.

Find det rigtige for dig

Der findes rigtigt meget skiudstyr, man skal have styr på til skiferien. Udstyret kan komme fra forskellige brands og med forskellige egenskaber og kvaliteter. Hos NY FORM bestræber vi os på at have et så stort udvalg så muligt, så vores kunder kun behøver at handle et sted for at få et komplet outfit til skiferien, men på samme tid holde det så prisvenligt som muligt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Så dyk ned i vores kategori med skitilbehør og udstyr – vi har alt hvad du skal bruge til skiferien med familien og vores sortiment består at kvalitetsudstyr fra nogle af de førende producenter kendt for deres kvalitetsprodukter, slidstærke materialer samt sublime komfort. 

Levering og returnering

Husk, at NY FORM har dag-til-dag-levering og vælger du levering til pakkeboks eller pakkeshop koster det dig kun fra 29 kr. at få tilsendt din pakke. Bestiller du over 499 kr. er det ganske gratis. Skal du returnere en pakke, kan du gøre det ved hjælp af den medfølgende returlabel. Det koster 39 kr. at benytte vores returlabel, hvorimod du frit kan returnere varer købt på webshoppen til en af vores NY FORM butikker som ligger rundt omkring i landet langs Danmarks smukke kystområder.

 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik