Skipulli og fleecetrøjer

Viser 1-24 af 51
X-Trail Colorado 24, W - Dame Fleecetrøje
Billigst på PriceRunner
Nyhed
299,95 DKK Ta' 2 for 499,95 DKK
X-Trail Colorado 24, SR - Herre Fleecetrøje
Billigst på PriceRunner
Nyhed
299,95 DKK Ta' 2 for 499,95 DKK
X-Trail Colorado 24, SR - Herre Fleecetrøje
Billigst på PriceRunner
Nyhed
299,95 DKK Ta' 2 for 499,95 DKK
X-Trail Colorado 24, Jr - Børne Fleecetrøje
Billigst på PriceRunner
Nyhed
199,95 DKK Ta' 2 for 299,95 DKK
X-Trail Colorado 24, Jr - Børne Fleecetrøje
Billigst på PriceRunner
Nyhed
199,95 DKK Ta' 2 for 299,95 DKK

Skipulli og fleecetrøjer

Microfleece til ski

Fleecetrøjer er det perfekte mellemlag imellem skijakken og skiundertøjet, da en fleece netop vil transportere alt overskydende damp og fugt videre fra undertøjet og ud til jakken, samtidig med at den holder dig dejlig varm under koldere vejrforhold. Hvis ikke du vælger det rigtige mellemlag, så vil du ikke få det optimale udbytte ud af din skijakke eller dit skiundertøj. Det er vigtigt at du vælger din microfleece alt efter dit behov, da en for tyk fleece vil få dig til at overophede og en for tynd fleece vil få dig til at fryse. Endvidere skal du også tage højde for hvor åndbar fleecen er, da du får brug for at skille dig af med en masse varme des mere aktiv du er på din skitur, vandretur eller lignende. En anden ting der også er vigtig at tage højde for er strækbarheden og pasformen, da du selvfølgelig ikke ønsker at din fleece sætter grænser for din bevægelighed. Altså, microfleece du ønsker at bruge til skiture skal gerne være åndbare, fugttransporterende, forholdsvis tætsiddende, lette og tykke eller tynde alt efter dit behov.

Skipulli til herrer - optimal isolation

Man kan nemt komme til at fryse, hvis man ikke har styr på sin påklædning når man skal på skiferie. Hvis du køber den helt rigtige skipulli, så er du ikke kun garanteret optimal isolation. Du vil også mærke en klar forskel på at kunne holde varmen i forhold til hvis du ikke havde en på. Det vil nemlig være muligt selv de mest blæsende og koldeste dage på ski. Så vil du have en varm skiferie? Det er dette, du skal gøre!

Skipulli til damer - mange tynde lag er bedst

Helt grundlæggende fungerer en skipulli som det nr. 2 lag, der skal varmeisolere din krop, så du er beskyttet mod kulden. Dog skal du huske på, at du ikke bare kan trække den tykkeste og varmeste på, da flere tynde lag som regel er mere behageligt end få tykke. Inden du køber din trøje, så skal du være opmærksom på flere ting, der kan have betydning for din oplevelse af trøjen. Det er nemlig ikke ’bare’ at købe den første og den bedste.

Skipulli til børn - giv den gas på pisterne

For det første skal din skipulli være strækbar, så du får den mest optimale bevægelsesfrihed. Dette er blandt andet meget nødvendigt, hvis det for eksempel er til dine børn. Når man står på ski, så bevæger man sig rigtig meget, og der ville det være træls at blive begrænset fordi man har for stramt tøj på. Desuden skal den være åndbar og svedtransporterende, så du både har mulighed for at give den gas ned ad pisten og derefter hvile dig, når du sidder i liften på vej op igen. Som det sidste skal din pulli have en høj hals, så din hals bliver beskyttet mod blæst og kulde. Den skal sidde tæt til din hals, og det samme skal selve trøjen. Undersøg vores udvalg og se om der er en, der kunne passe til dig, eller kom forbi en af vores butikker og se flere tilbud. 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik