Skijakker

Viser 1-24 af 30
2117 of Sweden Tybble Padded Anorak - Herre Skijakke
Billigst på PriceRunner
Mangler din størrelse? Kontakt kundeservice.
2117 of Sweden Tybble Padded Anorak - Herre Skijakke
Billigst på PriceRunner
Mangler din størrelse? Kontakt kundeservice.

Skijakker

Skijakker til dame og herre

En god og funktionel skijakke er en vigtig del af påklædningen, når du skal på skiferie. Det er vigtigt at du finder en skijakke du føler dig tilpas og komfortabel i, så du er klar til mange timer på pisterne. Skijakken er en del af lag på lag princippet, hvor det fungerer som det yderste lag der beskytter dig mod vind, slud og sne.

Vælg den rigtige skijakke: Åndbar og vandtæt

Skijakker kommer i mange farver og modeller, men du bør altid gå efter en skijakke der er vandtæt og åndbar, så du forbliver tør og varm på turene ned ad pisten og under hele skiferien. En god åndbarhed sikrer at du kan komme af med varmen igen, når solen skinner og temperaturen stiger i løbet af dagen. Derudover skal din skijakke selvfølgelig være vandtæt, og hold altid øje med et højt vandsøjletryk og tapede sømme.

Stort udvalg af modeller og farver – find din nye skijakke

Hos NY FORM har vi et stort udvalg af skijakker, uanset hvilken farve og model du ønsker. Nogle er vilde med den klassiske skijakke fyldt med funktionalitet og andre ønsker den trendy anorak, som giver et cool look på pisten. Find din skijakke i klassiske farver der går igen, skisæson efter skisæson, eller gå efter de mere modige farver og prints. Du kan selvfølgelig mix & match præcis som du ønsker.

Køb din skijakke på tilbud hos NY FORM

Du kan altid finde usportslige priser og tilbud på skijakker hos NY FORM, uden at du skal gå på kompromis med kvaliteten. Du kan finde skijakker til både damer og herrer, i et stort udvalg af størrelser.  

Vi sørger for hurtig levering, og er du i tvivl om din størrelse, har du selvfølgelig mulighed for at returnere til vores webshop eller bytte til en anden størrelse i en af vores butikker, som du finder rundt i hele Danmark.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik