Skihjelme

Viser 1-12 af 12

Skihjelme

Skihjelm til dame og herre

Find din nye skihjelm hos NY FORM, vi har et stort udvalg af skihjelme til herrer og damer der gerne vil tænke på sikkerheden, og passe på sit hoved på skituren. Vi råder altid til at køre med skihjelm, og nogle skisportssteder er det faktisk et lovkrav at bruge skihjelm. Der er ikke længere grund til ikke at køre med skihjelm, og der er heldigvis sket rigtig meget de seneste år, og du kan nu finde letvægtshjelme der passer perfekt til dit hoved og er virkelig behagelige at have på.

Stort udvalg af skihjelme i mange størrelser

Find din nye skihjelm i din størrelse, så du er sikret god sikkerhed, men også maksimal komfort. En skihjelm hjælper også med at holde dit hoved varmt, og kan også fås med indbygget visir. Skulle det dog ske at du får det for varmt, findes der også ventilation og udluftning i de fleste skihjelme.

Ønsker du at din skihjelm skal have en bestemt farve, så den passer til din skijakke, skibukser eller andet udstyr, så har vi også et stort udvalg af farver. Er du mere til det sikre valg, kan du gå med en sort eller hvid skihjelm, som aldrig går af mode og kan bruges sæson efter sæson.

Billige skihjelme på tilbud

Hos NY FORM er du altid sikret en god pris på skihjelme, og du vil ofte kunne finde din nye skihjelm på tilbud, helt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Når du køber en skihjelm, er det vigtigste at sikkerheden er i top, og derfor bør du finde en sikkerhedsgodkendt skihjelm, i den rigtige størrelse og med gode justeringsmuligheder.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik