Skihandsker og luffer

Skihandsker og luffer

Undgå at fryse fingrene med gode skihandsker

Hvis du skal på skiferie og gerne vil sørge for, at fingrene ikke fryser, så anbefaler vi at du investerer i et par gode skihandsker. Med et par der sidder godt på dine hænder er du garanteret varmen og en fornøjelig skitur, da det vil give dig masser af bevægelsesfrihed. Der skal nemlig være plads til at du kan bevæge fingrene, da du på den måde mindsker varmetabet. Netop derfor skal du også altid købe et par handsker, der er lidt større frem for et par, der er lidt for små, da det gør en kæmpe forskel.

Skihandsker - materialet er også vigtigt

Når du køber et par handsker til skituren, så er de vigtigste egenskaber ved dem at de holder vand og vind ude. Du kan sagtens finde billige skihandsker med membraner i, og læder er også et meget effektivt materiale, fordi det netop både er vand- og vindafvisende. Desuden skal dine hænder også kunne ånde, så du undgår at få klamme og fugtige hænder i løbet af dagen.

Tilbud på skihandsker - få dem også med inderhandske af uld

Har du svært ved at holde varmen selv med handsker på, så skal du bestemt investere i et par, hvor selve inderhandsken er lavet af uld. Det er effektivt, fordi det stadig varmer selv-om det bliver vådt. Desuden formår uld at transportere mere sved end mange andre materialer, og så køler det endda hvis dine hænder får det lidt for varmt.

Skihandsker på udsalg til mænd, kvinder og børn

Hos nyform har vi masser af skihandsker til både mænd, kvinder og børn. I forhold til hvilken slags handske, du skal købe så kommer det helt an på hvor og hvornår du skal på skiferie. Skal du køre på pisterne kun eller måske offpiste? Kig lidt på vores hjemmeside og se, hvilken handske du har brug for.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik