Regntøj

Filter
Viser 1-24 af 50
Helly Hansen Pier 3.0 Pant - Herre Sejlerbukser
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Helly Hansen Pier 3.0 Pant - Herre Sejlerbukser
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online

Regntøj

Regntøj til både herre og dame

Regntøj skal, som andet funktionelt overtøj, passe til punkt og prikke, da du ellers ikke får det maksimale udbytte af tøjets tekniske kvaliteter. Det er desværre en udbredt misforståelse at regntøj skal købes for stort, hvilket mange typisk bortforklarer med "at der jo skal være god plads til en stor og strikket sweater indenunder". Selvfølgelig skal der være plads til et varmeisolerende mellemlag, men husk altid på - Desto mere spildplads der er på indersiden af beklædningen, desto mere luft skal der varmes op, inden at du kan få varmen. Vores anbefaling er at du køber dit regntøj med plads til en fleecetrøje af mellemstørrelse, hvilket vil give dig en god bevægelsesfrihed og mulighed for varmeisolering, samtidig med at du ikke får en masse overflødig spildplads.

Billigt regntøj til børn og voksne

I kraft af at vi ikke alle er bygget ens, så har vi sørget for at du kan købe regntøj til store damer og mænd på vores webshop - uden merpris selvfølgelig. Dette gælder selvfølgelig også for alt vores børne regntøj. En fejl som vi mener mange sportsbutikker begår er at kun have få styks af de store størrelser på lager, hvilket typisk vil resultere i at du har måttet gå forgæves. Meget af vores regntøj kan købes helt op i størrelse xxxl (nogle gange større), og det er vel og mærke uanset om vi taler om regnjakker, regnbukser eller hele regnsæt. Endvidere køber vi også store partier af regntøj ind fra vores leverandører til børn og voksne, hvilket gør at vi kan få de bedst mulige priser, så du må helst ikke blive overrasket hvis du finder et usandsynligt godt tilbud på regntøj her på webshoppen både til børn, mænd og kvinder. 

Test af regntøj til mænd og kvinder

Du er sikkert før stødt på artikler med overskriften "anmeldelse af eller Regntøj Bedst i Test". Anmeldelser af vandtæt overtøj kan man efterhånden finde mange steder på nettet og i forskellige tidsskrifter, og langt hen af vejen er de fleste skribenter, eller i nogle tilfælde endda eksperter, enige om hvilke ting og detaljer der udgør godt regntøj. Hos nyform er vi enige i, at det der udgør et godt produkt er beklædningens vandsøjletryk, men vi anbefaler ikke nødvendigvis at du skal købe det dyreste, da meget af det billige regntøj sagtens kan begå sig i det danske regnvejr. Det meste på markedet har typisk et vandsøjletryk på alt imellem 3.000 mm. og 10.000 mm., hvilket typisk er rigeligt til cykling, fritid, arbejde eller lignende. En anden vigtig faktor der spiller ind er tøjets åndbarhed, hvilket gerne skal være så højt som muligt desto mere aktiv du er. Skal du eksempelvis hovedsagligt bruge dit regntøj til cykling så er det vigtigt at regntøjet er meget åndbart, da en cykel tur givetvis vil få din krop til at afgive en masse fugt og damp. Omvendt behøver du ikke at vægte åndbarhed så højt, hvis du blot skal bruge sættet til den daglige gåtur med hunden.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik