Regnjakker

Filter
Viser 1-24 af 73
Nanok Rainbow 24, Jr - Børne PU Regnsæt
Billigst på PriceRunner
Nyhed
STR. 80-110 MED SELER / 116-140 UDEN SELER

Regnjakker

Lang regnfrakke

Herre og dame regnfrakker er typisk lidt længere og mere elegante ift. almindelige regnjakker, hvilket gør at denne type jakke både kan bruges til hverdag og sågar til finere brug. De fleste lange regnjakker bliver typisk produceret til kvinder, da mænd som regel sætter funktionalitet over design. Dermed ikke sagt at kvinder ikke sætter pris på en regnjakke i god kvalitet, men som oftest er det at se smart ud en lige så vigtig faktor som funktionaliteten. Nu er det dog efterhånden ikke noget problem at finde en flot og funktionel regnfrakke, da de fleste producenter har formået at få de gode kvaliteter sat sammen med friske og farverige designs. Når det kommer til at forene design og kvalitet, så er Nanok og Helly Hansen helt klart vores mest populære mærker, da disse mærker typisk tilbyder flotte regnjakker i god kvalitet, og til en mindst lige så god pris.

Husk at du under ingen omstændigheder må vaske din regnjakke med almindeligt vaskemiddel, da dette vil forringe beklædningens kvaliteter markant. Det er altid vigtigt at bruge det rigtige vaskemiddel og den rigtige imprægnering til din regnjakke, da du på denne måde vil have din regnjakke i mange år fremover.

En poncho er også en regnjakke

Ponchoer, eller regnslag som de også bliver kaldt, er en super anvendelig regnjakke til dig der skal bære en rygsæk indenunder den vandtætte beklædning, eller til dig som blot mangler en hurtig regnjakke at tage over kroppen i tilfælde af regn og blæst. Forskellen på ponchoer og regnjakker er typisk at regnjakker er mere vindtætte, vandtætte og åndbare, men udover dette har ponchoer for det meste heller ingen ærmer. Vi sælger dog både regnslag med og uden ærmer. Udover kvaliteten så er pocnhoer typisk også længere end regnjakker, hvilket gør ponchoer lige så anvendelige til eks. cykling som det er tilfældet med regnjakker. Endvidere er ponchoer også perfekte til festival eller lignende, da de ikke fylder lige så meget som almindelige regnjakker.

Retro regnjakker

Disse old school regnjakker er blevet mere og mere populære igennem de sidste par år, men hvilke ting definerer egentlig en retro regnjakke og hvad er forskellen egentlig ift.en almindelig regnjakke? En gammeldags regnjakke er typisk fremstillet i gummi, hvilket også bliver kaldt PU eller PVC, da dette var tidens trend og så langt teknologien var fremme i midten af det 19. århundrede. Gummiregnjakker har fordelen ved at være ekstremt vind- og vandtætte, hvilket var en af grundende til at denne type jakke var meget populær blandt fiskere. Endvidere blev retro regnjakkerne typisk designet i pangfarver såsom gul eller orange, hvilket ligeledes var en god farve for fiskerne at bruge, da de på denne måde var mere synlige hvis de skulle være så uheldige at falde overbord.

De billigste regnjakker er gummiregnjakker, da disse regnjakker ikke er åndbare eller deciderede tekniske ift. regnjakker af almindelig standard. Endvidere er PU materialet billigere at producere ift. polyester og meshnylon, hvilket er de materialer som almindelige regnjakker typisk bliver produceret af. Selvom en gummiregnjakke er billig så betyder det ikke at kvaliteten er dårlig, nej det betyder blot at det ikke anbefales at bruge denne type jakke til aktiviteter såsom cykling, arbejde etc., da i disse aktiviteter kræver at du har en åndbar regnjakke. Pga. den efterhånden store efterspørgsel på gummiregntøj så kan du efterhånden spare ekstra mange penge ved at købe hele regnsæt i gummi, i stedet for at blot købe jakke og bukser for sig. Dette gælder både for junior og voksen modeller.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik