Gummistøvler

Gummistøvler

Gummistøvler til herrer - mere end bare støvler

I gamle dage så man gummistøvlen som praktisk fodtøj, da den skulle hjælpe med at holde fødder og nederste del af bukserne tørre i regnvejr eller sjappede steder. Men støvlen har efterhånden været igennem en ordentlig stil-evolution, fordi den blandt andet er blevet populær hos mange festivalgæster. Desuden er virksomhederne også begyndt at designe dem til at være sjove og moderigtige, så du kan matche din garderobe med dem. Derfor er det næsten slut med at have helt sorte eller grønne og klassiske støvler i skogarderoben. Og dog  - sorte gummistøvler er det sikre valg og passer med det meste i garderoben, derfor har vi også sorte gummistøvler her på shoppen, så du kan finde den farve og model, som passer bedst til dig og din individuelle smag.

Du får også gummistøvler til mænd i forskellige kvaliteter og netop derfor, kan gummistøvler desuden bruges langt største delen af året. Når det er ekstra koldt, så ta’ et par uldsokker på, så du kan holde varen. Så om du skal cykle på job, ud i haven, i skoven eller fiske, så er sådan et par et rigtig godt valg at have i garderoben, for har du sådan et par med skridsikre såler og i vandtæt materiale, så er du godt gående.    

Bliv moderne med gummistøvler til damer

Vi kan desværre ikke gøre så meget ved det danske vejr, der skifter som vinden blæser (bogstaveligt talt). Hvis bare vi kunne bede vejrguderne om mindre regnbyger og mere sol - men desværre. Derfor er vi damer nødt til at forberede os, hvis vejrguderne lige pludseligt får lyst til at åbne op for himlen. Med det helt rigtige par gummistøvler på lageret, så har du et stykke fodtøj der er nemt at hoppe i, og som næsten er mere moderne end et par almindelige sko. Find en masse forskellige regnstøvler lige her.

Er du ikke til lange gummistøvler, kan du vælge korte gummistøvler eller såkaldte ankel gummistøvler. De fås både i moderne versioner med masser af farver og grafik. Der er også helt klassiske og enkle varianter, der er ligeså smarte som almindelige støvler. Før i tiden var gummistøvler blot noget, som skulle sikre, at du holdte fødderne tørre. I dag er der masser af smarte detaljer og designs, som gør at gummistøvler passer til det meste i din garderobe, samtidig med at de er dejlig praktiske. Hos NY FORM har vi flere korte gummistøvler til damer til skarpe priser, som du ikke må gå glip af.  Så det du skal tænke på er, hvad du skal bruge gummistøvlerne til – høje gummistøvler er gode at have til en tur i naturen hvorimod at lave gummistøvler sagtens kan bruges til hverdag eller havebrug.  

Tilbud på gummistøvler fra bl.a. Helly Hansen

Er du ude efter et par billige gummistøvler, så skal du helt sikkert svinge forbi vores hjemmeside. Her finder du et udvalg af støvler til gode priser, hvor mange er dem er sat ned til under halv pris. Du finder støvler fra mærker som Just, Helly Hansen og Nanok, og vi leverer dem til dig fra dag til dag. Kom ud i det blå med det rigtige par støvler på! Almindeligvis kan gummistøvler nemt tørres af og rengøres med en klud. Har du købt gummistøvler af naturgummi kræver de lidt ekstra pleje. I forbindelse med naturgummi handler det nemlig om smøre gummien med plejeprodukter – og her kan helt almindelige olier som madolier sagtens bruges. Fugt en klud med olie og smør gummistøvler, så undgår du unødvendigt at slide på støvlerne.

Skulle gummistøvlerne mod forventning ikke passe, kan du nemt bytte dem i en af vores butikker, eller sende dem retur i løbet af de næste 60 dage. Du er også velkommen til at kontakte os på telefon, mail eller via vores chat, hvis du har spørgsmål til vores modeller.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik