Outdoor Jakker

Filter
Viser 1-24 af 96
X-Trail Hybrid Jacket W - Dame Fritidsjakke
Billigst på PriceRunner
Nyhed
299,95 DKK Ta' 2 for 499,95 DKK
Columbia W Fire Side Sherpa Fleece - Dame Fleecetrøje
Billigst på PriceRunner
Kun online
Nyhed
SKARP PRIS
Columbia W Fire Side Sherpa Fleece - Dame Fleecetrøje
Billigst på PriceRunner
Kun online
Nyhed
SKARP PRIS

Outdoor Jakker

Outdoor jakker til naturelskere

Når du skal ud på dit nye outdoor eventyr, er en pålidelig og funktionel outdoor jakke en essentiel del af påklædningen. Jakken skal beskytte dig mod kulde og vind, så du kan koncentrere dig om at nyde naturen og den aktivitet du laver. Uanset om du er til lange vandreture, mountainbike eller camping, er det vigtigt at have en jakke med gode funktioner, bevægelsesfrihed og pasform.

Outdoor jakker til al slags vejr

Outdoor jakker er designet med det formål at beskytte dig mod al slags vejr, uden at gå på kompromis med komfort og design. Jakkerne bør være fremstillet af holdbare materialer, der kan modstå slid og rifter, efter at være blevet brugt i alle former for terræn. Samtidig bør de være åndbare, så du undgår at blive overophedet og svedig under aktivitet, og derefter kold af at være fugtig. Skal din jakke være den yderste del af dit outfit, bør du vælge en jakke med vandafvisende eller vandtæt ydermateriale, for at holde dig tør og beskyttet på de våde og regnfulde dage. Hold øje med vandsøjletrykket, når du vælger jakke, som er din garanti for jakkens vandtæthed. Hvis jakken tilmed har tapede sømme, er det kun et plus.

Inden du investerer i en god outdoor jakke, skal du beslutte dig for om du har brug for en varm og isolerende jakke, som for eksempel er foret med syntetisk fyld, uden at begrænse bevægelsesfriheden. Disse isolerende jakker er gode, hvis du med sikkerhed ved at du skal bevæge dig i køligere temperaturer. Er du derimod i tvivl om vejrforholdene, kan du med fordel vælge en tyndere jakke, hvor du kan benytte dig af lag-på-lag metoden, som giver dig mulighed for at fjerne og tilføje lag alt efter temperaturen.

Bevæg dit frit i en outdoor jakke

Pasformen på din outdoor jakke, er i kombination med bevægelsesfriheden, afgørende for din komfort under din outdoor aktivitet. Vælg en jakke der giver dig tilstrækkelig med plads til bevægelse, og som du samtidig har muligheden for at tilpasse, så du sikrer dig at den sidder godt til din krop. Elastiske manchetter og justerbar hætte er detaljer, der hjælper med at holde regn og vind ude.

De fleste outdoor jakker har også flere gode lommer med lynlås eller velcrolukning, så du altid har mulighed for at have dine vigtigste ejendele tæt på kroppen. Nogle jakker er endda designet med løkker til at sætte karabinhager i, isolerende lommer til mobilen eller med lommer til liftkort, og er du hundeejer, kan store lommer være meget praktiske til hundeposer, snor og godbidder.

Når det kommer til stil og design, er der et bredt udvalg af modeller og farver at vælge imellem. Fra klassiske og tidløse modeller til mere moderne og trendy jakker, kan du finde en stil, der passer til din personlige smag og præference. Uanset om du foretrækker en mere minimalistisk look eller ønsker en jakke med flotte detaljer, er der noget for enhver smag.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik