Løbeudstyr

Løbeudstyr

Løbeudstyr til herrer

Du kan gøre dine løbetræning meget mere interessant med noget praktisk og smart løbeudstyr. På samme tid bliver træningen mere effektiv og mere sikker. Til herrer har vi super smarte løbehandsker fra mærket Nico til at holde fingrene varme, når vinden er en smule kold. Det er nemlig super frustrerende at løbe og knibe fingrene sammen, fordi man føler at de er ved at fryse af!

Løbeudstyr til damer

Når man er ude at løbe, så er man i mange tilfælde nødsaget til at tage nøgler med sig, hvis man bor alene, og mobiltelefon og væske er også vigtigt. På vores hjemmeside kan du finde en masse smarte opbevaringsløsninger som for eksempel et væskebælte, hvor du kan have vandflasker med væske i samt et sæt nøgler og en mobiltelefon. Desuden har vi en rygsæk med plads til lidt ekstra tøj og diverse andre ting, du gerne vil have med på turen.

Billigt løbeudstyr

Vil du rigtig gerne løbe om aftenen eller tidlig morgen, hvor solen enten er på vej op eller ned, så er det godt at have lidt ekstra lys med. Derfor tilbyder vi også et bælte med en lampe i, så man kan se dig, når du løber og du kan se den vej du løber. Til at matche bæltet kan du købe en løbehue sammen med, hvor selve mærket er en refleks, hvilket er godt at have på i trafikken. Se begge produkter lige her.

Løbeudstyr på tilbud

Der er frygtelig meget forskelligt løbeudstyr, som man kan købe og det kan være svært at finde ud af hvad det lige er, som man står og mangler. Elsker du for eksempel at høre musik, så kan vi tilbyde dig et armbånd til din mobiltelefon, som kan spændes fast på begge arme i den højde, du ønsker. Find produktet og meget andet på vores hjemmeside.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik