Løbetights

Viser 1-24 af 25

Løbetights

Løbetights til herrer

Et par løbetights er lige det du helt sikkert står og mangler for at fuldende dit løbeoutfit. Når du har skoene, t-shirt’en, musikken i ørerne og vejen forude, så er et par tights den prik over i’et, som vil gøre din løbetur til en sand fornøjelse. De rigtige tights kan være forskellige fra person til person og fra vejr til vejr. Du kan finde en masse billige par lige her på vores webshop til rigtig gode priser.

Løbetights til damer

Som dame føler man sig måske ikke helt tilpas i et par løse shorts. Her er et par løbetights meget bedre, da de ”holder styr på det hele”. De sidder tæt til benene og giver dig en åndbarhed i særklasse, de er transporterende og komfortable at have på og så kan du få dem til den helt rigtige pris lige her på vores webshop.

Billige løbetights

Når du køber tights, er det vigtigt at du bliver enig med dig selv om hvilken årstid, du vil bruge dem, da de kan fås i en masse forskellige tykkelser. Generelt har alle tights en række lighedspunkter som en tætsiddende pasform, en høj svedtransport og et strækbart materiale. En anden fordel ved tights er at de mindsker vindmodstanden, da de ikke flagrer løst omkring benene.

Løbetights på tilbud

Udover det lækre materiale er der også en masse fede detaljer ved løbetights. Der er blandt andet lynlås ved anklerne, så du har mulighed for at smøge dem op, hvis det bliver for varmt. Der er en lynlåslomme på lænden, så du kan tage dit yndlingsmusik med på løbeturen. De har flade syninger samt reflekser, som gør dig ekstra synlig, når du løber et sted med biler og andre køretøjer. Se en masse cool modeller lige her. 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik