Løbeshorts

Viser 1-21 af 21

Løbeshorts

Løbeshorts for optimal træningskomfort

Om det er højintensitets træning eller en stille løbetur søndag morgen, så er det vigtigt med den helt rigtige beklædning, så den optimale træningskomfort opnås og din træning dermed bliver en succes. Med et par funktionelle løbeshorts, som har den rigtige pasform samt er fremstillet i de rigtige materialer, vil du ikke opleve at tøjet begrænser dig, men tværtimod understøtter din træning, så du får de bedst mulige resultater. Størstedelen af de løbeshorts der fås hos NY FORM er fremstillet i åndbare og hurtigttørrende materialer, så sved og varme transporteres væk fra huden. Du vil opleve, at du forbliver tør og med det rette tøj risikerer du ikke at blive kold, når du holder en kort pause mellem dine træningspas for at få pulsen ned.

Når træning ikke er en succes

Kender du det? Følelsen af at dine shorts ikke sidder som de skal. De strammer eller måske glider de ned. Du forsøger at fokusere på din træning og på de øvelser du laver - eller på at holde dit tempo, når du er ude at løbe og dine ben begynder at blive trætte. Det sidste du har brug for, er at dit tøj sidder og driller, så du hele tiden skal stoppe op for at rette på det og dermed går i stå i din træning. Hver gang du stopper, skal du bruge unødvendige ressourcer på at komme i gang igen. Det vil kræve ekstra overskud, overskud som egentligt skulle bruges til at få det maksimale ud af din træning. At have det rigtige træningstøj, som sidder som det skal samt har de egenskaber der kræves, er nødvendigt for at få det bedste ud af din træning, både hvad præstation angår men også for at få en positiv oplevelse af, at din træning var en succes.

Løbeshorts med mange gode detaljer

Vores løbeshorts er foruden af være fremstillet i det helt rigtige materiale ydermere udstyret med mange lækre detaljer, som fx lommer, justerbar talje samt refleksdetaljer. De kan desuden kombineres med en bred vifte af vores trænings t-shirts, løbebukser, løbeveste samt løbejakker, så du kan få dig et komplet træningssæt i præcis den farveafstemning du foretrækker - og som ydermere giver dig de optimale træningsbetingelser. Hos NY FORM bestræber vi os på at være med på tidens trends uden at gå på kompromis med kvalitet og pris. Vi har populære mærker fra bl.a. Under Armour, Hummel, Kari Traa, Nico og mange flere. Så uanset om du skal bruge dem til crossfit, løb, styrketræning eller anden form for fitness, altid kan finde præcis de løbeshorts, du står og skal bruge.

Løbeshorts til damer og herrer

NY FORM har i sit sortiment mange forskellige typer af løbeshorts til både damer og herrer. Løbeshorts til damer vil oftest være mere faconsyet og kan variere mellem høj og lav talje for at give et mere feminint look samt sørge for at give en sublim pasform. Ydermere er de kortere i benene og mere tætsiddende for at give en komfortabel følelse under træning. Løbeshorts til herrer vil typisk være længere i benene, hvorved pasformen ændres tilsvarende. Ydermere fås en del af vores modeller også i både capri samt tights i fuld længde, så de vil kunne kombinereres med vores andet træningstøj på samme måde som vores shorts kan - uanset om du træner inde eller ude.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik