Kjoler og nederdele

Kjoler og nederdele

Sporty chic med en kjole eller nederdel

En kvindes sommergarderobe indeholder tit feminine kjoler og nederdele, der nemt kan kombineres med flip-flops  til en tur på stranden. Har du i stedet planer om at bruge et par chicke sandaler til fest eller restaurantbesøg, så sæt dit hår op, og du er klar til at gå ud. De sporty sommerkjoler fra fx Adidas, Helly Hansen og Kari Traa er meget komfortable og er perfekte til udendørs aktiviteter, hvor du både kan være aktiv og samtidig vil nyde den store bevægelsesfrihed - men selvfølgelig stadig med masser af stil og femininitet. Uanset om dine kjole eller nederdel er med et flot mønster eller i et mere klassisk Navy Sailor-look er det vigtigt, at du føler dig komfortabel og feminin i kjolen, så du kan deltage i alle sommerarrangementer og forkæle dig selv med uforglemmelige oplevelser.

Lang eller kort ? Det afhænger af komforten

Mini, midi eller maxi? Til enhver figur er der den perfekte kjole og den perfekte længde, der passer til din krop og som både kan kombineres med sneakers, sandaler eller pumps, afhængigt af dit humør. De kortere kjoler er bedst til flotte vandreturer i klitterne og sportsaktiviteter på stranden. De længere kjoler er især velegnede til byturer og dejlige aftener på cafe eller restaurant. Hvis du gerne vil have, at kjolen sidder til i livet, skal du kigge efter en kjole med bælte, og hvis du gerne vil matche bæltet med eksempelvis sko eller smykker, kan du blot kombinere kjolen med et bælte i andre farver. For eksempel kan et hvidt eller rødt bælte sagtens kombineres med en mørkeblå kjole og give lidt ekstra kant - afhængigt af dit humør. I stedet for kontrastfarver kan du desuden bruge en tone-i-tone-farve, der er enkel og klassisk. Der er utallige kombinationer, og er du kreativ, har du en ny kjole til hver dag i ugen -  og det rigtige outfit til enhver lejlighed.

Kjole og nederdel med UV-beskyttelse

Mærker som Jack Wolfskin har flotte sommerkjoler og nederdele lavet af et specielt funktionelt materiale med UV-beskyttelse. Disse nederdele er lavet af et let og meget blødt materiale, der er perfekt til varme sommerdage. Materiale med solfaktor kan varmt anbefales, hvis du godt kan lide at tilbringe meget tid udendørs om sommeren eller for eksempel planlægger en længere tur, hvor du tilbringer mange timer i solen. Det lette materiale sikrer, at du har et behageligt outfit - selv på meget varme dage. Du finder kjoler og nederdele med UV-beskyttelse i klassiske blå eller i lyse sandfarver og med mange justeringsmuligheder, så du altid er sikret en god pasform. Som en ekstra god komfort har nederdele med solbeskyttelse ofte praktiske indershorts, så du kan bevæge dig frit og ubekymret, selv med en kort nederdel. Nederdele med de populære indershorts er især velegnet til vandreturer, rejser og generelt til aktiviteter, hvor du ikke behøver at bekymre dig om længden på din sommernederdel.

Sommergarderobe - til tennis eller safari?

Når det gælder sommertøj skal du altid være opmærksom på materialet. Er du til et let og tyndt materiale? Skal det være hurtigtørrende og med solbeskyttelse? Eller skal det være særlig åndbart og svedtransporterende? De klassiske tennis- og polokjoler er normalt lavet af et lidt tykkere materiale, der sidder godt på kroppen. På varme dage, vil du sætte pris på lettere kjoler og nederdele, fordi de er lavet af et rart og luftigt materiale og samtidig har et klassisk feminint og stilfuldt look. Med det sandfarvede safari-look kan du kombinere din sommerkjole med smarte sandaler og en solhat. Brug fx en enkel sommertop og behagelige espadrilles samme med din nederdel. Med to af de vigtigste sommerbasics, kjole og nederdel, er din sommergarderobe allerede godt udstyret, og du kan kombinere de to essentielle tøjstykker med sommersko, skjorter og jakker, lige præcis som du ønsker.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik