Veste

Viser 1-24 af 38

Veste

Vest – en meget alsidig tøjdel

Veste giver god beskyttelse mod kulde og vind, så du ikke bliver koldt på overkroppen. Da en vest kommer uden ærmer giver det dig større bevægelsesfrihed end en jakke. En vest er desuden god til aktiviteter, hvor en jakke vil være for varm. Veste er meget anvendelige og kan bruges i mange forskellige sammenhæng f.eks. kan en vest være god til vandring, klatring, cykling eller andre udendørsaktiviteter. Derudover er en vest typisk nem at folde, tager lidt plads og fylder ikke ret meget i bagagen. Da der ingen ærmer er, kan luft cirkulerer frit, det sikrer et behageligt kropsklima og kan desuden give dig ekstra varme under en skaljakke.

Forskellige typer af veste

Der er veste til mange forskellige lejligheder og derfor kommer de i mange forskellige materialer. Dunveste eller dyneveste er fyldt med dun- eller syntetiske fibre. De kan være både tykke, lune og foret, så de passer godt til kolde vintereventyr og sportsaktiviteter. Fleeceveste eller veste lavet af uld holder dig varm og giver en behagelig og hyggelig fornemmelse. Vindjakker-veste er på den anden side normalt ekstremt lette og tynde og  vindafvisende og åndbare. De er især velegnede til sportsgrene som cykling eller løb og kommer ofte med refleksdetaljer og i en skrigende gul farve, der nemt kan ses, når du færdes i trafikken eller i mørket. En kombination af varme og vindtæthed får du, hvis du vælger en softshell-vest, der udover vindbeskyttelse og det vandafvisende materiale, giver dig let isolering.

Veste til damer

Damer kan især godt lide at bære veste, fordi du som kvinde måske fryser hurtigere, og her giver vesten et yderligere lag af isolering uden at begrænse bevægelsesfriheden for meget. På grund af de manglende ærmer bliver vesten ikke for stram, selv hvis du vælger at bruge en jakke udenover. Overskydende varme kan let komme ud gennem armåbningerne, hvis du bruger vesten til sport. I sommer- og forårssæsonen er en vest et godt alternativ til en jakke -  især i de køligere aftenstimer. Uanset om det er på vej til arbejde, i fritiden eller til sport. De forskellige materialer har forskellige funktioner, så du er sikret en vest til enhver anvendelse og sæson.

Veste til mænd

Mænd elsker også veste fordi de giver et behageligt kropsklima og sikrer god luftcirkulation og effektiv fugttransport. Veste til mænd er typisk også udstyret med mange lommer, hvor dine sager og dit udstyr kan opbevares, men hurtigt findes frem igen, så de hurtigt er ved hånden, når du skal bruge det. Veste kan nemt anvendes til fiskeri eller fotografering, da der er masser af opbevaringsmuligheder. Ligesom til  kvinder fås veste til mænd også i et utal af forskellige designs, og de kan især bruges udendørs og til sport. En vest er perfekt når du gerne vil beskytte overkroppen mod vind og vejr samtidig begrænser den ikke bevægelsesfriheden og kan hurtigt og let opbevares, når du ikke bruger den.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik