Vask og imprægnering

Vask og imprægnering

Imprægnering af jakker

Har du købt en jakke, der skal holde sig super effektiv resten af sine levedage, skal du huske at genimprægnere den efter ca. hver 5. vask. Når du har vasket tøjet flittigt et par gange, er imprægnering af jakker vigtigt, da du ellers kan risikere, at åndbarheden og vandafvisningen gradvist bliver forringet. Dette vil give et utroligt ubehageligt indeklima i din jakke - det skal du helst undgå! Køb derfor produkter til imprægnering af jakker her.

Vaskemiddel til overtøj

Der er mange, der tror, at man bare kan vaske sit regntøj og overtøj med almindeligt vaskemiddel - men den går ikke! Det er nemlig yderst vigtigt, at du anvender det helt rigtige vaskemiddel til overtøj, for hvis du ikke gør, kan du hurtigt ødelægge tøjet. Hvis du vasker med det rigtige vaskemiddel uden enzymer, vil du kunne genskabe vandafvisning og åndbarhed - og så er det 100% miljøvenligt.

Imprægneringsspray til jakker

Hvis du gerne vil forlænge dine jakkers levetid, skal du uden tvivl investere i en imprægneringsspray. Med denne kan du genskabe åndbarhed og vandtætheden i jakkerne, og så koster det næsten ingenting! Det er super nemt og ligetil, så du ikke skal bekymre dig om forvirrende instruktioner og komplicerede løsninger. Med imprægneringsspray  kan du holde produktet i hånden og spraye det på din jakke. Det tager ikke lang tid. Du kan finde det her på vores hjemmeside til en rigtig god pris.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik