Træningsjakker

Træningsjakker

Sejlerjakker til herrer

Udstyret skal være i orden - det er mottoet for de fleste mænd i langt de fleste henseender, og virkelig noget der gør sig gældende, når det kommer til livet på søen. Hvis ikke din sejlerjakke, og dit resterende sejlertøj for den sags skyld, kan leve op til havets skrappe standarder, så er du skidt kørende allerede inden du sætter sejl. En herre sejlerjakke er fremstillet i et maritimt inspireret design samt med alle de nødvendige kvaliteter i form af en vandtæt membran, vandtætte lynlåse, mange synlige reflekser og meget, meget mere.

Sejlerjakker til damer

En dame sejlerjakke er, i forhold til en herre sejlerjakke, fremstillet i et mere feminint design og med en mere kropsnær facon, dog er kvaliteten akkurat lige så god. Mange damer vælger til tider at købe en sejlerjakke frem for en almindelig regnjakke, da en dame sejlerjakke bærer mere præg af den nautiske stil, samt at den er af en anelse bedre kvalitet.

Sejlerjakker på tilbud

Investering af sejlbåden er en bekostelig affære i sig selv, så det gør jo ikke noget, hvis du kan finde et godt tilbud på en sejlerjakke og det resterende sejlertøj. I kraft af at vi køber nogle store mængder sejlerjakker fra vores leverandører, så kan vi opnå gode tilbud derfra, hvilket giver dig muligheden for at kunne få det bedste tilbud på din sejlerjakke online på vores webshop eller i en af vores mange butikker.

Billige sejlerjakker

Det hænder at vi fra tid til anden kører specielle tilbuds kampagner med ekstra billige sejlerjakker, hvilket som oftest er i forbindelse med vores udsalg. Vi kan ikke sætte en præcis dato på vores udsalg, da det afhænger meget af udbud og efterspørgsel samt mængden af sejlerjakker vi har på lager. Skulle vi imod forventning have udsolgt i en farve eller størrelse, så kontakt os endelig. Vi har som regel mulighed for at kunne skaffe sejlerjakker til både børn og voksne hjem fra nogle af vores butikker, og vi garanterer dig én ting – prisen vil være lige så billig.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik