Gratis fragt

Ved køb over 499,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Softshell

Softshell til herrer

Mænd har det som regel varmere end kvinder – det er et faktum. Derfor vil en mand typisk opleve en soft shell jakke som en perfekt afløser for den klassiske forårs- og efterårsjakke eller sågar som et alternativ til den bombastiske skijakke – alt sammen på grund af den helt unikke åndbarhed. En herre softshell jakke er, på grund af anatomien hos mænd, bredere end en tilsvarende model til damer, dog gør det strækbare materiale, at jakken automatisk vil få en pænere og mere kropsnær pasform, uden selvfølgelig at sidde klistret og ubehageligt til kroppen. En god softshell jakke til mænd kan fås billigt både på vores webshop og i vores butikker, og du kan vælge imellem et væld af farver, størrelser og kvaliteter.

Softshell til damer

Flere og flere kvinder køber denne type jakke på grund af dens store alsidighed og på grund af de mange forskellige længder og tykkelser – en softshell jakke til kvinder kan altså opfylde dine behov uanset årstid og vejr. En dame softshell jakke fås desuden som oftest i flere farverige kombinationer i forhold til herre jakkerne, dog kan du selvfølgelig også få dame softshells i sort, blå eller en anden traditionel farve. Ligesom til herrer, så kan du finde nye softshells til kvinder online eller i en af vores mange butikker, og de forskellige modeller fås typisk fra str. 36 - 48.

Billige softshell jakker

Hvad enten du søger en herre eller dame softshell jakke (eller måske begge dele), så behøver den ikke at koste det hvide ud af øjnene. På grund af de store partier vi køber samt vores mange år i branchen, så kan vi som oftest tilbyde dig en billig softshell jakke for så lidt som 199,95 kr., og det er vel og mærke uden at på nogen måde gå på kompromis med kvaliteten.

Softshell tilbud

Vi er dem de andre ikke må lege med – eller ”dem med de usportslige priser”, som vores kollegaer kalder os, og det er ikke uden grund. I branchen er vi kendt som dem med de gode tilbud og det evige udsalg, og det gør sig selvfølgelig også gældende for vores dame og herre softshell jakker. To gange om året (sommer og vinter) skifter vi vores store kollektioner ud med nye og lækre soft shell jakker, så du kan altid finde et godt tilbud på en dame eller herre softshell jakke der er sæsonaktuel i form af farver og kvalitet. De udgåede jakker vil så i forbindelse med sæsonafslutningen blive ekstra nedsat til udsalg. Vi kan på grund af de ekstra gode tilbud ikke garantere et fuldt sortiment i farver og størrelser på vores udgåede softshells i forbindelse med sæsonens udsalg. Vi har også billige softshell jakker til børn.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik