Overgangsjakker

Filter
Viser 1-24 af 100
-11%
Nanok Lund, W - Dame Softshell Jakke
Billigst på PriceRunner
Outlet
Nyhed
-11%
Nanok Lund, W - Dame Softshell Jakke
Billigst på PriceRunner
Outlet
Nyhed
X-Trail Hybrid Jacket W - Dame Fritidsjakke
Billigst på PriceRunner
Nyhed
299,95 DKK Ta' 2 for 499,95 DKK
X-Trail Hybrid Jacket - Herre Fritidsjakke
Billigst på PriceRunner
299,95 DKK Ta' 2 for 499,95 DKK

Overgangsjakker

Hvad er en overgangsjakke?

Overgangsjakker er det helt rigtige valg til overgangen mellem sæsonerne forår og efterår, når det stadig er for koldt eller for varmt til tynde sommerjakker eller tykke vinterjakker. Denne typer af jakker dækker det behov, som opstår, når det hverken er sommer eller vinter. Men denne typer af jakker kan også sagtens bruges på køligere sommerdage eller milde vinterdage. En overgangsjakke er især velegnet i det danske ustabile vejr. De er nemlig ofte vindtætte, vandtætte eller vandafvisende og har en let foring, dermed føler du dig godt tilpas med den rette temperatur og får lidt varme, uden at det bliver for varmt eller for koldt. En overgangsjakke findes i mange forskellige designs og materialer. Der er masser af anvendelsesmuligheder med en overgangsjakke, derfor er det også det perfekte valg i enhver garderobe. Har du endnu ikke én, har du mulighed for at finde din favorit i denne kategori.

Forskellige slags til enhver smag

De forskellige slags overgangsjakker er lige så forskellige som materialerne. De fås som tynde dun- eller vatterede syntetiske jakker, som softshell-jakker og fleece-jakker, men også som elegante og moderigtige bomuldsjakker eller som en frakke eller parka. Regnjakker kan også tælles blandt overgangsjakkerne, fordi de let kan forvandles til en vinterjakke med en ekstra fleecejakke indenunder. Mange overgangsjakker har en hætte, der beskytter dig mod regn og vind i ustabilt vejr. Du kan finde overgangsjakker til ethvert behov, uanset om de skal bruges til udendørsaktiviteter eller som en stilfuld hverdagsjakke.

Overgangsjakker til dame

Dame overgangsjakker er ofte designet til at understrege den feminine silhuet. De fås i mange lyse farver, med og uden indsyninger, eller klassisk og elegante i dæmpede farver, så der er noget for enhver smag og med et væld af anvendelsesmuligheder. Overgangsjakker til kvinder kan ikke kun bruges i overgangsperioden i foråret og efteråret, men er også velegnede på blæsende sommerdage eller om aftenen ved bålet på stranden - eller luner godt når du er på ferie. Med det store udvalg af overgangsjakker er beslutningen om kun at vælge én model ikke så nem, men de gode priser her i kategorien gør, at du snildt kan købe en overgangsjakke til hverdagen og en anden til fritidsaktiviteter.

Den perfekte herrejakke mellem sommer og vinter

Overgangsjakker til herrer er ideelle om foråret og efteråret, når vejret stadig er meget omskifteligt og ustadigt. De giver god beskyttelse mod vind og regn og varmer dig på lidt køligere dage. En overgangsjakke er ekstremt behagelig at have på og kan let kombineres med det meste i garderoben. Hvordan du ønsker at bruge en overgangsjakke er meget forskelligt og afhængigt af dine ønsker. Du kan blandt andet vælge sporty modeller til fritid eller mere elegante klassikere til hverdag. Vælg din favoritmodel og opdater din garderobe med din nye favoritjakke. Takket være de mange anvendelsesmuligheder bliver det hurtigt din nye yndlingsjakke.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik