Fleecejakker

Filter
Viser 1-24 af 101
Columbia W Fire Side Sherpa Fleece - Dame Fleecetrøje
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Nyhed
Columbia W Fire Side Sherpa Fleece - Dame Fleecetrøje
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Nyhed
Columbia W Fire Side Sherpa Fleece - Dame Fleecetrøje
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Nyhed

Fleecejakker

Fleecejakker til både herrer og damer

NY FORM byder på et stort udvalg af lækre fleecejakker til både herrer, damer og børn. Vi har fleecejakker inden for mærker som Columbia, 2117 of Sweden, Jack Wolfskin, Nanok, LEGO Wear og mange flere. I og med vores fleecejakker fås i mange forskellige modeller og farver giver det også en bred vifte af anvendelsesmuligheder. Brug din fleecejakke for sig selv eller som varmeisolerende mellemlag under en regnjakke eller vinterjakke. I og med anvendelsesmulighederne er så mange kan du hurtigt få godt udbytte af en fleecejakke, da den kan bruges de fleste dage året rundt.  

Garderobens altmuligmand

En fleecejakke har mange anvendelsesmuligheder, da den grundet sit materiale er meget fleksibel og varm uden at den mindsker bevægelsesfriheden. Den kan både bruges på kølige sommeraftener på terrassen, når solen er gået ned eller som ekstra varmeisolerende lag, når det er vinter, og kulden bider. Alt efter om du køber en tyk eller tynd fleecetrøje, vil den give dig et hav at gode muligheder for at gøre brug af den. Til børn egner en fleecejakke sig på dage, hvor en almindelig jakke ville blive for varm eller under regntøjet, når dit barn fx skal i skoven på dage, hvor regntøj i sig selv ville blive for koldt. I og med at fleecejakker ikke er ret tykke, vil de ikke virke hæmmende på bevægelsesfriheden. Ydermere forhindrer en fleecejakke ikke kroppen i at ånde dvs. at fugt ikke ophobes inde under tøjet og gør huden fugtig. Derved bevares den komfortable tørre og varme fornemmelse.

For sig selv eller som mellemlag

Fleecejakker kan bruges for sig selv eller som et varmeisolerende mellemlag under fx skijakken på skiferien, da den ikke blot sørger for at holde varmen inde, men også holder kulden, da den holder skijakken væk fra kroppen. Ydermere er mange af vores fleecejakker designet med små luftlommer inde i materialet, som holder på varmen fra din krop, således at den kapsles inde og gør fleecen yderligere varmeisolerende. Denne varmeisolerende egenskab gør fleecen yderst attraktiv til hele familien og ikke blot som effektivt mellemlag under ski- eller regnjakken.

Match en fleecejakke med bukser og bluser

I og med at vi har et stort udvalg af fleecejakker til hele familien af forskellige materialemæssige sammensætninger som fx microfleece eller tyk fleece, så er du sikker på at kunne finde netop den fleece, du søger og som opfylder dine forventninger og behov. Fx kommer både vores dame fleecejakke og herre fleecejakke i moderne og trendy design - og i et klassisk, vamset og lækkert design. Alt sammen i både flotte og moderigtige farver, men også over i det mere neutrale. Alle vores fleecejakker kan matches med både bukser og bluser, så du har mulighed for at få sat et lækkert sæt sammen, som du kan bruge til det meste, hvad enten det er til den korte gåtur ved stranden, en kølige sommeraften eller som mellemlag under regntøjet på en kold efterårsdag med regn og rusk.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik