3 i 1 jakker

3 i 1 jakker

Én jakke til forskellige vejrforhold

Vejret kan til tider være udfordrende. Du kender sikkert godt det med, at vejret ikke bliver som forventet, når du tager hjemmefra. Her er en 3 i 1 jakke også kaldet 3 i en jakke det perfekte valg, da denne jakketype er alsidig og kan bruges stort set hele året rundt. I de kolde og til tider våde efterårs- og vintermåneder bruges jakken samlet som vinterjakke. Den inderste jakke består typisk af enten fleece eller fiber og kan bruges på kølige sommeraftner. Endelig fungerer yderjakken desuden som regnjakke. De tre funktioner til sammen en meget praktisk måde at kombinere en overgangsjakke til at fungere som vinterjakke.    

Brug jakken alene eller lyn den sammen

Afhængig af vejret kan jakken bruges for sig selv eller lynes sammen. Yderjakken er slidstærk, åndbar og vandtæt og er derfor perfekt til vandreturer eller som praktisk hverdagsjakke, da den beskytter mod regn og blæst. Mange af 3-i-1 jakkerne har et højt vandsøjletryk på 10.000 mm. Derudover er en 3 i 1 jakke typisk foret med mesh, som sørger for god ventilering, når du er aktiv udendørs. Med den tykke inderjakke vil du opleve god varmeisolering på kolde dage. Da det danske vejr er uforudsigeligt, vil du med en 3-i en jakke få meget ud af blot én jakke.

Du lyner nemt yderjakken på eller af ved hjælp af frontlynlåsen og ekstra lynlåse, som er gemt bag klappere. Dermed har du tre muligheder. 1. Brug den som en vind- og vandtæt skal- og regnjakke. 2. Kombineret med inderjakken har du en dejlig lun vinterjakke. 3. Den lette inderjakke bruges  som let sommerjakke eller som lun trøje på en kold efterårs- eller vinterdag.

3 i 1 jakke dame

Når du shopper 3 i 1 jakker til damer, behøver du ikke at gå på kompromis med stilen. 3i1 jakkerne er nemlig både funktionelle og flotte. Jakken bliver hurtig din favoritjakke, da du vil elske at have den på i alt slags vejr. Den funktionelle regnjakke kan lynhurtig forvandles til en elegant jakke til alsidigt brug i hverdagen.  Cykler du til og fra arbejde, kan du med fordel også bruge jakken, da disse jakker typisk kommer med 2-vejslynlåse. Det giver dig mulighed for at få mere frirum til dine ben, når du cykler. Når du stiger af cyklen igen, kan du lyne lynlåsen ned - og jakken bliver igen smallere omkring lår og ben. Når det for alvor bliver koldt, luner den varme inderside godt, og du bevarer samtidigt det feminine look.

3 i 1 jakke herre

3 i 1 jakken til herrer kan med fordel både anvendes som hverdagsjakke eller til friluftaktiviteter, da jakken udover de tre hovedfunktioner også har mange andre gode detaljer.  Du lukker jakken ved hjælp af en frontlynlås, som desuden er beskyttet af vindklappere, så vind undgår at trænge ind.  En anden smart funktion er hagebeskytteren i toppen af jakken, den beskytter din hage, så den uheldigvis ikke kommer i klemme, når du lyner jakken.  Hætten på skaljakken kan typisk lynes af, når du ikke længere skal bruge den.  Har du brug for at kunne tilpasse jakken, så kan den justeres både ved ærmerne og i bunden af jakken ved hjælp af snoretræk og velcro. Sidst men ikke mindst er der gode lommer både indvendigt og udvendigt, som gør det muligt at opbevare og medbringe personlige småting.

 Som skaljakke, regnjakker eller vinterjakker – du vælger selv!

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik