Gratis fragt

Ved køb over 499,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Sweatshirts

Hvad er en sweatshirt?

Nogle gange kan man komme til at forveksle en sweatshirt med andre typer af overdele – for hvad er det lige en sweatshirt er? Er det det samme som en sweater? Svaret er, nej. Forskellen på de to tøjdele er nemlig materialet, som overdelen er lavet af. En sweatshirt er typisk fremstillet i bomuld, mens en normal sweater er strikket eller hæklet. Det som defineret en sweatshirt er, at den er løstsiddende, har lange ærmer, ribbede kanter, stiklommer eller kængurulomme - og så er den typisk fremstillet i blød bomuld med en børstet inderside. Da en sweatshirt ofte er svedtransportende, er den perfekt at bære i forbindelse med sportsaktiviteter, så du kan holde varmen før og efter træning. Du kan med fordel også bruge den som en komfortable sweat i fritiden. En sweatshirt har ofte fast hætte med snøre og kan enten have gennemgående lynlås eller fås uden lynlås med kængurulomme på midten.      

Hvornår kan jeg bruge en sweatshirt?

En sweatshirt giver et afslappet og komfortabelt look, som både er smart og casual på samme tid. Du kan bruge en sweatshirt til træning både før, under og efter. Derudover er det en meget anvendelig overdel og den er derfor også perfekt i fritiden; på en kølig sommeraften eller som lun trøje på en kold vinterdag. Om sommeren når du gerne vil sidde ude på terrassen og nyde sommersolen gå ned, kan det være svært at holde varmen, hvis du fryser armene. Med en sweatshirt er du garanteret solnedgangen og midnatsnakken med venner og familie, da den vil holde dig lun. Faktisk kan en sweatshirt bruges hele året rundt. Hvis du fryser derhjemme og gerne vil iføre dig noget løst, hyggeligt og behageligt er det nemt at tage en sweatshirt over. Du kan style dit outfit alt efter, hvad du skal. En sweatshirt er gode alternativer til cardigans, skjorter og andre former for bluser.

Historien bag den populære overdel

De første sweatshirts, hættetrøjer eller hoodies, om du vil, går helt tilbage til middelalderen, hvor munkene brugte hætten som ”kutte” eller kappe på sin lange skjotel - og netop hætten bagtil minder meget om den, som munken havde på i sin tid. I 1930erne blev en sweatshirt mere eller mindre brugt som arbejdstrøje, da den var god at varme sig med. Senere blev den populære overdel kendt som en fast del af hip hop kulturen især i USA. I dag er sweatshirts til damer, herrer og børn en tøjdel, der findes i de flestes garderobeskabe, og som hyppigt bliver fornyet eller opdateret, da de både er smarte og meget anvendelige.

Dame sweatshirt og herre sweatshirt

I denne kategori har vi sweatshirts, hættetrøjer og hoodies til både damer, herrer og børn. Du kan få dem i mange gode farver, størrelser og i forskelligt design - afhængig af hvilket mærke, du vælger og foretrækker. Vi er sikre på, at du vil kunne finde det, du søger. For uanset om du foretrækker en sweatshirt med eller uden hætte, eller en med gennemgående lynlås eller kængurulomme, så har vi én til netop dig. Du kan blandt andet vælge mellem mærker som Under Armour, Hummel, Kappa, Adidas, Puma og mange flere. Du kan vælge mellem flere materialer eksempelvis bomuld eller polyester, som hver især har sine fordele.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik