Gratis fragt

Ved køb over 499,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Bluser

Stort udvalg af bluser til damer og herrer

Hos NY FORM kan du finde et bredt udvalg af bluser til herrer og damer i både moderne og klassiske designs. Vi har dem i brands som Kari Traa, Hummel, Nanok og mange flere. Materialemæssigt adskiller vores bluser sig også fra hinanden, dog uden at gå på kompromis med kvalitet og design. Det er både moderne og tidsløse designs samt en bred vifte af farver, som giver dig mulighed for at have forskellige bluser - uden at de vil gå af mode. Ydermere vil du kunne finde dame bluser, som både kan bruges til hverdag og fest. Kun din egen fantasi sætter grænser for, hvad de kan bruges til.

Vis dine former

Når du skal finde den bluse, der klæder dig bedst muligt, er det vigtigt for dig at kende din kropstype. Dette gælder ligegyldigt, om du er mand eller kvinde, dog vil det nok have mest betydning for kvinder. Vi har dame bluser, som vil flattere de fleste kropstyper - uanset om du har timeglas, pære- eller æbleform. Skal du bruge en faconsyet bluse med v-udskæring, eller skal den gå lodret ned og have rund hals? Inden du køber, bør du overveje, hvor du ønsker at blusen skal trække fokus, og hvilken del af din figur, du ønsker at fremhæve. Dette kommer an på, hvad du kan lide - eller hvad der passer til netop din kropsform.

Bluser til enhver lejlighed

Fede snit, tidens hotteste farver og mønstre, alt sammen fremstillet i lækre materialer. Vi forsøger, at have et bredt udvalg på vores webshop, så du kun behøver at søge ét sted. Vi lader os ikke begrænse af tidens mest trendy og in farver, men stiler også efter at have klassiske og tidsløse designs, så du altid kan finde lige præcis den bluse, du står og mangler. Om du skal i byen eller på arbejde, så har vi bluser til enhver lejlighed, som kan kombineres på kryds og tværs med både kjoler og bukser. Kun fantasien sætter grænser for mulighederne. Uanset årstiden vil du altid kunne få det meste ud af vores bluser, da de ikke kun begrænser sig til specielle dage, hvor det ikke er for varmt eller koldt. I og med du også kan kombinere dem med fx vores veste og fleecetrøjer så er du altid sikker på, at kunne få det meste ud af din bluse.

Tøj skaber mennesker

Hvilket look du går efter om det er casual, trendy eller bare det klassiske, så kan du finde bluser hos NY FORM, som kan kombineres til både bukser og kjoler, så det frembringer præcis det look, du går efter og til helt fantastiske priser. For at forlænge dit tøjs levetid kan vi desuden anbefale, at du vasker det i vores NikWax vaskepulver, som er skånsomt for både dit tøj og for miljøet samt vasker dit tøj helt rent. Så står du i sidste øjeblik og søger tøj, så har vi, hvis du bestiller på hverdage inden kl. 14.00, desuden dag-til-dag levering, dvs. vi afsender samme dag.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik