Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

UV badetøj

UV badetøj til børn


Når sommeren er over os og temperaturen er højest, så er børn som voksne godt tjent med at være beskyttet mod solen. Hos NY FORM finder du badetøj, der er tilpasset netop til det varme vejr og solens stråler. Vi har desuden UV badetøj og dragter til børn, som har op til +50 UV beskyttelse, og dermed kan du lade dit barn lege i solen i de flotte dragter – store som små. Vi har samlet alt UV badetøj og UV dragter til dig i denne kategori. Mange børn elsker at bade, derfor er det også vigtigt med en god og holdbar dragt. Vi har derfor både dragter, som er beregnet til træning og til fritid.


UV dragter med +50 beskyttelse


Det smarte UV badetøj gør, at du kan beskytte dit barn ekstra godt, når det leger og er aktivt i solen – enten på stranden eller hjemme i haven. Meget af vores UV badetøj har solfaktor med +50 og netop derfor, kan du med ro i sindet lade dit barn bade i solen. Hos NY FORM sørger vi for at finde de bedste tilbud til dig på UV dragter til både piger og drenge. Dragterne fås ofte med korte arme og korte ben og elastik omkring arm- og benåbningerne, dette gør at dragten er behagelig at have på samtidig med at den er tætsluttende. Du finder også UV t-shirts og UV hatte, som passer sammen. Med UV dragter og UV tilbehør er barnet godt beskyttet mod solens stråler. Dog er det altid vigtigt at anvende solcreme og opholde sig i skyggen i middagssolen.


Hurtigtørrende og god bevægelsesfrihed


For børn kan det til tider være meget vigtigt, hvordan deres badetøj ser ud. Nogle piger vil gerne have et lille skørt på og andre vil gerne have noget bestemt print eller måske en lille kat på. Hos NY FORM finder du flere varianter af UV badetøj og til en rigtig god pris. Ofte tilbringer børn meget tid i badetøjet, derfor er det også en fordel at tøjet er hurtigtørrende, så barnet får en tør og god følelse samtidig vil barnet opleve god bevægelsesfrihed. Der er gode varianter at vælge i mellem fx har vi badetøj til børn, som er udført i hurtigttørrende og klorbestandigt materiale med 4-vejs stretch, som sikre at dit barn føler sig tør og blød – især når UV dragten skal bruges i flere timer af gangen. Denne specifikke detalje gør også, at de barn kan bevæge sig frit i vandet.


Badetøj kan bruges året rundt


Det kan godt være en udfordring finde den perfekte dragt. Du kan købe UV dragter året rundt, for selvom vejret ikke er til stranden eller poolen, så elsker børn som regel også at komme i badeland eller svømmehal året rundt. Skulle badedragten alligevel ikke passe, er du velkommen til at bytte den i en vores butikker, du har hele 60 dages fuld returret. Står du og skal bruge dragten her og nu, så husk vi også har dag-til-dag levering, hvis du blot bestiller inden kl. 14:00 dagen forinden. Heldigvis fylder den ikke meget i kufferten, så der er også rig mulighed for at shoppe flere slags og have dem alle med i kufferten - uden at du kommer til at bruge af pladsen.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik