Gratis fragt

Ved køb over 599,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Svømmeudstyr

Billigt svømmeudstyr

Når man skal på stranden eller i svømmehallen, så er det vigtigt at have det helt rigtige svømmeudstyr. Det gamle ordsprog siger ”at når man har sagt A, så må man også sige B” og det samme gør sig gældende på vores webshop. Når vi kan tilbyde dig det bedste inden for badetøj, så skal det selvfølgelig også være muligt at kunne supplere sit nye badetøj med et nyt snorkelsæt eller andet billigt svømmeudstyr.

Dykkerbriller på tilbud

Når man er ude og bade og man gerne vil  dykke for at kunne se bunden med krabberne eller nogle små fisk, er det jo super træls at få vand i øjnene. Her er det godt at have et par smarte dykkerbriller. De fleste af vores dykkermasker dækker næsen, og så er de fremstillet med en blød og justerbar rem, hvilket giver dig en svømmemaske med en super komfort. Desuden er de designet med et dugfrit glas.

Billige snorkelsæt

Vores sortiment af snorkler er af allerbedste kvalitet da mange er designet med et behageligt mundstykke samt en ventil i bunden af snorklen. Denne ventil gør at du kan puste vand ud af snorklen under vand. På den måde undgår du at blive kvalt i vand, hvis du gerne vil dykke længere ned end vandoverfladen. Så mangler du en dykkermaske der ikke dugger, en snorkel med ventil eller muligvis et helt dykkersæt, så kan du købe dit nye svømmeudstyr online her og få det leveret lige til hoveddøren i løbet af få hverdage.

Køb svømmeudstyr hos nyform

Når man er på stranden om sommeren, så er det rart at kunne aktivere ungerne ved hjælp af spil og leg. Der findes mange forskellige varianter af legetøj til stranden men dog er det mest populære strandlegetøj helt klart vores badedyr, badebolde eller hele strandsæt med skovl, spand og andet.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik