Gratis fragt

Ved køb over 499,-

Returret

60 dages returret

Perfekt på Trustpilot

Fem stjerner på Trustpilot

Byt i butik

Byt webshop-køb i butik

Dag til dag levering

Ved bestilling før 14:00

Badedragter til børn

Badedragter til børn

Vi har samlet alle badedragter og UV dragter til dig i denne kategori. Mange børn elsker at bade, derfor er det også vigtigt med en god og holdbar badedragt. Vi har derfor både dragter, som er beregnet til træning og til fritid. Der er gode varianter at vælge i mellem fx har vi badedragter til børn, som er udført i hurtigttørrende og klorbestandigt materiale med 4-vejs stretch, som sikre at dit barn føler sig tør og blød – især når badedragten skal bruges i flere timer af gangen. Denne specifikke detalje gør også, at de barn kan bevæge sig frit i vandet. Vi har badedragter i mærkerne Adidas, Hummel, Just og Speedo

UV badetøj

Det smarte UV badetøj gør, at du kan beskytte dit barn ekstra godt, når de leger og er aktive i solen – enten på stranden eller hjemme i haven. Meget af vores UV badetøj har solfaktor med +50 og netop derfor kan du med ro i sindet lade dit barn bade i solen.  

Billige UV dragter til drenge og piger

Hos NY FORM sørger vi for at finde de bedste tilbud til dig på UV dragter til både piger og drenge. Dragterne fås ofte med korte arme og korte ben og elastik omkring arm- og benåbningerne, dette gør at dragten er behagelig at have på samtidig med at den tætsluttende.  Men du finder også UV t-shirts og UV hatte, som passer sammen. Med UV dragter og UV tilbehør er barnet godt beskyttet mod solens UV-stråler.

Badedragter til børn

For børn kan det nogle gange være meget vigtigt, hvordan deres badetøj ser ud. Nogle piger vil gerne have et lille skørt på og andre vil gerne have noget bestemt print eller måske en lille kat på. Hos NY FORM finder du en masse varianter af badedragter til børn og dem kan du få til en rigtig god pris. Ofte tilbringer børn meget tid i badetøjet, derfor er det også en fordel at badedragten er hurtigtørrende, så hun får en tør og blød følelse samtidig at der er god bevægelses frihed. Se vores udvalg af badedragter og UV dragter til børn

Det kan godt være en udfordring finde den perfekt badedragt, og her har du muligheden for at læse om badedragterne på vores side - og netop finde den model, der passer til dig eller dit barn. Vi har badedragter i mærkerne Adidas, Hummel, Just og Speedo og her kan du købe badedragter året rundt, for selvom vejret ikke er til stranden eller poolen, så elsker børn som regel også at komme i badeland eller svømmehal året rundt.  Skulle badedragten alligevel ikke passe, er du velkommen til at bytte den i en vores butikker, du har hele 60 dages fuld returret. Står du og skal bruge badedragten her og nu, så husk vi også har dag-ti-dag levering, hvis du blot bestiller inden kl. 14:00 dagen forinden. Heldigvis fylder den ikke meget i kufferten, så der er også rig mulighed for at shoppe flere slags og have dem alle med i kufferten - uden at du kommer til at bruge af pladsen. 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik