Artiklen er mere end 3 år gammel

Tøj med solbeskyttelse til voksne

Skal du opholde dig i solen, er det vigtigt at tage solens UV-stråler alvorligt. Derfor bør du følge de gode råd om at opholde dig i skyggen, især midt på dagen, og bruge solcreme. Er du alligevel ude er UV-beskyttende tøj mod solen desuden en virkelig god ide. Derfor vil vi nu tage et nærmere kig på Columbias sommertøj med den smarte Omni-shade teknologi. Columbia har nemlig designet lækre t-shirts, bukser, shorts, nederdele og skjorter med UV-beskyttelse! Tøjet sørger for at beskytte dig i mod solens UVA og UVB stråler. Så skal du på gåturer langs stranden eller på tur med familien i varmen, så har denne kollektion, alt hvad du måtte ønske dig. 

- FERIERÅD: Husk solcreme og godt funkitonelt UV tøj i tasken –

UV sun

 

Sådan fungerer Omni-shade teknologien 

Den smarte teknologi og den tætvævede konstruktion blokerer UVA- og UVB-strålerne (UV-absorberer og UV-reflektorer) Med en UV-beskyttelse på mellem 30 og 50 hjælper tøjet med at  forhindre solskoldning og langvarig hudskader. I modsætning til solcreme er det  ikke nødvendigt at genanvende.  Husk på at det stadigt er essentielt at huske solcreme de steder på kroppen, der ikke er tildækket. 

 

Hvorfor bruge tøj med solbeskyttelse?

Brug de smarte og desuden slidstærke shorts, t-shirts, poloer, skjorter eller nederdele hvad enten du er på stranden eller på en aktiv tur i varmen. Udover at beskytte dig mod solen er materialet virkelige behageligt og transporter samtidigt fugten væk fra kroppen  -og giver dig en behagelig fornemmelse. Desuden er materialet hurtigtørrende!


Det perfekte tøj til solrige dage udendørs!

Columbia

 

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik