Vandresko

Filter
Viser 1-24 af 53
Salomon W XA Pro 3D V9 - Dame Outdoor Sko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Nyhed
Salomon XA Pro 3D V9 - Herre Outdoor Sko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Nyhed
Salomon XA Pro 3D V9 - Herre Outdoor Sko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Nyhed
Salomon X Ultra 360 Gore-Tex - Herre Outdoor sko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Salomon W Ultra Flow - Dame Ourdoor sko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Salomon Ultra Flow - Herre Outdoor Sko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online

Vandresko

Vandresko til alle udendørs aktiviteter

Vandresko og vandrestøvler fås i mange forskellige designs og til enhver anvendelse. Afhængig af den valgte aktivitet er der stor forskelle på, hvilke vandresko du skal vælge. Kravene til alpin bjergbestigning er anderledes end for en let vandresko, der bruges i et mere fladt terræn. I bjergene og i ujævnt terræn er ankelstøtte meget nyttig. Lidt højere vandrestøvler giver et godt greb og beskytter anklen. Lettere vandresko kan derimod bæres på vandreture i skoven med hunden eller en tur på stranden. Da vandresko er meget behagelige, er de også populære til daglig brug i byen. Vandresko har normalt en rigtig god bund, så du altid kan få et godt greb på jorden.

Vigtige egenskaber når du køber vandrestøvler

Sålen på vandresko er for det meste lavet af gummi og er derfor robuste, slidstærke og holdbare. Afhængigt af overfladen skal sålerne have forskellige egenskaber. I stenet terræn giver en fastere sål et bedre greb og mere sikkerhed, hvorimod mere fleksible såler kan bruges på lettere vandrestier og fladt terræn. I bjergene anbefales vandresko med mindre støddæmpning for at sikre, at du kan mærke underlaget og hold på jorden. Støddæmpning giver behagelig komfort på flade stier og i hverdagen. Men personlig smag spiller også en vigtig rolle, når du skal vælge de rette vandresko til både damer og herrer.

Hvad er vandresko lavet af?

Vandresko, vandrestøvler og trekkingsko kan være lavet af læder eller syntetiske materialer, og alle har deres egne personlige præferencer for valg af materialer. Når man vælger det øverste materiale, skal der dog også tages hensyn til, hvor skoen skal bruges. Læder er et naturligt materiale og har fremragende åndbare egenskaber. Det er med til at skabe et behageligt fodklima og sikrer at fugten ledes væk fra fødderne. Med ordentlig pleje er læder ekstremt holdbart og kan gøres næsten vandtæt ved imprægnering. Vandresko lavet af syntetisk materiale er på den anden side lettere end lædersko, lettere at pleje og tørrer hurtigere. De er også robuste, men mindre stabile og ikke vandtætte med mindre du vælger et par med vandtæt membran.

Vandtætte vandresko

Da det for de fleste er ubehageligt at have våde fødder, især på længere vandreture, skal du sørge for at vælge det rigtige skomateriale til vandreturer. Lædersko er naturligt vandafvisende og kan gøres næsten vandtætte ved regelmæssig brug af specielt skofedt eller voks. Det er vigtigt at sikre, at sømmene er smurt for at forhindre vandindtrængning. I dag har næsten alle producenter også vandresko og støvler med vandtæt membran, der gør skoene permanent vandtætte og åndbare. Hvilken model du foretrækker afhænger helt af din personlige smag, men også i hvilke områder du påtænker, at skulle bruge skoene.

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik