Løbesko

Filter
Viser 1-12 af 12
Gel Pulse 15 - Herre Løbesko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Nyhed
W Gel Pulse 15 - Dame Løbesko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Asics Gel Nimbus 26 - Herre Løbesko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Asics Gel-Kayano 30 - Herre Løbesko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Asics Gel-Kayano 30 - Herre Løbesko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Asics W Gel-Kayano 30 - Dame Løbesko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Asics W Gel-Kayano 30 - Dame Løbesko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
Asics W GT-1000 12 - Dame Løbesko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online
-14%
Asics Gel-Nimbus 25 - Herre Løbesko
Billigst på PriceRunner
Outlet
Kun online
1.199,95 DKK 1.399,95 DKK
 W Gel Nimbus 26 - Dame Løbesko
Billigst på PriceRunner
Skarp pris
Kun online

Løbesko

Pronations løb eller neutral løbestil

Valget af løbesko hænger sammen med din løbestil, som kan opdeles i neutral og pronation. Har du en neutral fod, falder foden ikke indad eller udad - og dermed belaster eller slider du ikke ekstra på dine led. Tager du et kig på dine yndlingssko i garderoben, vil du se, at skoene vil stå lige, hvis du kigger på dem bagfra. Kan du nikke genkendende til dette, så har du sandsynligvis en neutral løbestil – dermed har du brug for at have en ensartet hårdhed i mellemsålen. Den anden løbestil er pronations løb, som kendetegnes ved, at foden falder ind mod indersiden. Det er typisk dig som er platfodet, der har brug en løbesko med ekstra stabilitet og som støtter foden på indersiden med en såkaldt pronationskile, så foden ikke falder indad. Ser du på dine gode brugte sko, vil du i dette tilfælde opleve at skoen hælder indad, når du ser på skoen bagfra.

Hvilken løbesko er så bedst?

Svaret er, det er meget individuelt - og derfor er det svært at svare på generelt set. Den bedste løbesko for dig, er nødvendigvis ikke den bedste løbesko for din løbemakker, bror eller kollega. Men derimod er der en række funktioner, som du kan være opmærksomme på, inden du køber dine løbesko. I denne kategori finder du blandt andet de meget populære løbesko fra Asics nemlig Kayano, Gel Pulse, GT-1000 og GT-2000. Disse typer af løbesko indeholder en masse gode funktioner. Tager vi for eksempel Kayano løbeskoen, så får du en god mellemsål, der føles blød, har en responsiv støddæmpning og passer godt til dig med en pronation løbestil. Disse funktioner vil for mange være et rigtig godt valg til daglige løbeturer. Gel Pulse er løbeskoen med virkelig god støddæmpning og komfort i topklasse. Skoen er et godt valg til dig, der er neutral løber, og som godt kan lide at løbe lange turer i et roligt tempo. Tjek udvalget her på siden og find din favorit blandt de forskellige modeller.

Løb året rundt – også om vinterenen

Du kan med fordel løbe hele året rundt og dermed styrke både krop og sjæl. En løbetur kræver ikke, at du skal være et bestemt sted - på et bestemt tidspunkt, og det giver dig god fleksibilitet i en måske travl hverdag. Hermed kan du nemt tage hjemmefra, når du vil og løbe hvor, du ønsker.  Når vi nærmer os efteråret og vinteren og det bliver koldt og mørkt udenfor, kan det være lidt sværere at komme op af sofaen og finde løbeskoene og endda motivationen frem. Men med de rette løbesko, hvor du føler dig godt tilpas og samtidig undgår skader, er du allerede godt på vej. Når den friske løbetur er veloverstået, kan du nemlig med en rigtig behagelig følelse smække benene op og nyde den afstressede effekt som træning, naturen og den friske luft giver. Som en ekstra bonus forbrænder du flere kalorier om vinteren, da du bruger energi på at holde kroppen varm.     

Gode løbesko til dame og til herre

For at undgå skader er det essentielt, at dine løbesko har den rette støtte, er komfortable, har god støddæmpning som reducerer belastningen på foden samt har en blød, åndbar og antibaktiel overdel med god ventilation - og nok vigtigst af alt, at mellemsålen passer til dine behov og din løbestil.

Er du kommet hjem fra en løbetur, hvor skoene er blevet ekstra beskidte, anbefaler vi, at du rengør skoene med en børste kombineret med lunket vandt og et mildt rengøringsmiddel. Du skal sørge for, at vandet ikke bliver for varmt, da det i værste tilfælde kan få skoene til at gå op i limningen. Derfor skal du af samme grund undgå at vaske dem i vaskemaskinen og ej tage tørretumbleren i brug.

Uanset om du er begynder eller vant til at løbe flere gange om ugen, så vil du med sikkerhed finde et par som passer dig i denne kategori. Vi har sørget for de bedste priser, så du blot skal koncentrere dig om, at vælge den rigtige løbesko. Rigtig god løbetur!

Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik