Lune strik til fritid og job

Nu begynder en koldere tid, og vi kommer ikke udenom de lune strik, som er meget anvendelige og hyggelige! I år har vi igen et godt og smart udvalg af strik hos NY FORM. De fås helt enkle og klassiske – men tendensen byder også på flotte all-over mønstrede strik eller blot ét mønster på den øverste del af overkroppen, som står i flot kontrast til resten af strikken. Har du i øvrigt set den ekstra detalje på vores NANOK Baluga strik, hvor kontrastfarven skaber et ekstra smart twist?


SHOP LOOKET

Shop striktrøjer

Kombiner strik med andre lune sager!

Når kulden først har bidt sig fast, er det som regel ikke nok kun at holde overkroppen lun. Kombiner derfor med dejlige sokker eller lækre hjemmesko! Skal du i sommerhus eller hytte, kan gulvet være ekstra koldt og dermed er et par funktionelle uldsokker helt ideelt! Det bløde uld luner fødderne, når det er koldt - og køler hvis de bliver for varme. Ret smart!


kradser den

Kradser den?

Kradser den? Spøger du nok om! Men nej, mange af vores strik er en god blanding af uld og bomuld, og de er derfor lækre at have på. Husk altid at følge vaskeanvisningen, som sidder på indersiden. Uld tåler ikke høje temperaturer og sørg for at bruge et vaskemiddel til finvask.


Find butik her

Find din nærmeste butik her.

Find butik