Menu

Returnering & reklamation

Her kan du læse mere om returnering af varer købt på vores webshop eller i vores butikker. Vi anbefaler, at du læser nedenstående regler for ombytning og returnering, og skulle du sidde med spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 51 52.

Regler for ombytning & returnering

Følgende regler gør sig gældende ved returnering af varer købt på vores webshop eller i vores butikker. Ved returnering af varer købt i en butik bedes du vedlægge en udfyldt returseddel for varer købt i butik - denne kan du printe her.

 • Du må gerne prøve dine varer
  Du er meget velkommen til at afprøve dine købte produkter i hjemmet, blot så længe at du ikke befinder dig i (for beklædningen) skadelige omgivelser med rygning, lugt fra køkkenet eller lignende.
   
 • Gælder kun NY FORM varer
  Den eller de varer du ønsker at returnere skal være købt på denne www.ny-form.com eller i en af vores fysiske NY FORM butikker. Returnering kan derfor ikke foretages med varer købt i vores Mio Mondo butikker.
   
 • Skal du bruge en anden størrelse eller farve?
  Intet problem - du skal bare bestille den rigtige størrelse eller farve på webshoppen, og efterfølgende sender du den gamle farve eller størrelse retur til os. På denne måde får du den rigtige vare indenfor kun 1-2 hverdage, og pengene for den gamle vare stryger direkte tilbage på dit bankkonto, når vi modtager din returnering (se afsnittet "Sådan returnerer du" herunder).
   
 • Sådan returnerer du
  1. Angiv returårsag via returkoden på ordrebekræftelsen, som er på modsatte side af retursedlen, ud fra den eller de varer du ønsker at returnere. 2. Derefter pakker du varerne i den orginale indpakning sammen med retursedlen og genlukker posen samt klistrer dit fragtlabel* ovenpå det oprindelige. Efterfølgende indleverer du returpakken på nærmeste posthus/pakkeshop**, og få dage efter, når vi modtager din pakke, så står pengene tilbage på din konto. Ved brug af vedlagte returlabel modregnes 39.- kr. i din tilbagebetaling.

  Er din returseddel bortkommet? Print en blank returseddel her.
   
 • Forsvarlig forsendelse
  Ved returnering skal den eller de returnerede varer forsendes i forsvarlig emballage som ikke er til skade for varerne. Varerne skal desuden være i original emballage og med dertilhørende mærkater, og skotøjsæsker og lignende må derfor ikke bruges som forsendelsesemballage.
   
 • Spar tid - besøg en butik
  Hvis du ikke kan vente med at få dine nye varer eller med at få pengene retur, så er du selvfølgelig altid velkommen til at returnere dine varer i en af vores mange butikker - du skal bare huske at medbringe din kvittering.

  Du kan se en liste over alle vores butikker her.
   

Reklamationer

Ønsker du at reklamere over et produkt, så anbefaler vi at du tager kontakt til os på telefon (+45) 70 25 51 52 eller mail info@ny-form.com . Du er selvfølgelig også velkommen til at henvende dig i en af vores fysiske butikker, hvor butikspersonalet vil vurdere din reklamationssag og efterfølgende forsøge at afhjælpe dig ved ombytning eller refundering af købssummen.

Uanset om du henvender dig i en af vores butikker eller sender reklamationer retur til vores hovedlager, så skal du altid medbringe/medsende din ordrebekræftelse. Udfyld venligst vores reklamationsseddel, når du sender retur til webshoppen.

Reklamationer kan ikke sendes retur uden forudgående aftale. Såfremt du har en vare du ønsker at reklamere over, så bedes du kontakte os på eller på telefon (+45) 70 25 51 52.

 

* Du er meget velkommen til at bruge det medsendte retur-fragtlabel. Prisen for dette label er kun 39 kr. - beløbet bliver blot fratrukket din tilbagebetaling.

** Du må ikke aflevere PostNord pakker ved GLS og omvendt, da din pakke i så fald let kan risikere at blive væk. Du skal desuden altid bede om en kvittering ved indlevering af pakker hos en GLS Pakkeshop.