Menu

Returnering & reklamation

Her kan du læse mere om returnering af varer købt på vores webshop eller i vores butikker. Vi anbefaler at du læser nedenstående regler for ombytning og returnering, og skulle du sidde med spørgsmål, så er du meget velkommen til at kontakte os på telefon (+45) 70 25 51 52.

Regler for ombytning & returnering

Følgende regler gør sig gældende ved returnering af varer købt på vores webshop eller i vores butikker. Ved returnering af varer købt i en butik bedes du vedlægge en udfyldt returseddel for varer købt i butik - denne kan du printe her.

 • Du må gerne prøve dine varer
  Du er meget velkommen til at afprøve dine købte produkter i hjemmet, blot så længe at du ikke befinder dig i for beklædningen skadelige omgivelser med rygning, lugt fra køkkenet eller lignende.
   
 • Gælder kun NY FORM varer
  Den eller de varer du ønsker at returnere skal være købt på denne webshop eller i en af vores fysiske NY FORM butikker. Returnering kan derfor ikke foretages med varer købt i vores Mio Mondo butikker.
   
 • Skal du bruge en anden størrelse eller farve?
  Intet problem - du skal bare bestille den rigtige størrelse eller farve på webshoppen, og efterfølgende sender du den gamle farve eller størrelse retur til os. På denne måde får du den rigtige vare indenfor kun 1-2 hverdage, og pengene for den gamle vare stryger direkte tilbage på dit bankkonto, når vi modtager din returnering (se afsnittet "Sådan returnerer du" herunder).
   
 • Sådan returnerer du
  Du skal blot sætte X i kassen "Penge retur" på din ordreseddel ud fra den eller de varer du ønsker at returnere, vedlægge ordresedlen til dine returvarer, og derefter genlukker du forsendelsesposen og klistrer dit fragtlabel* ovenpå det oprindelige. Efterfølgende indleverer du returpakken på nærmeste posthus/pakkeshop**, og få dage efter, når vi modtager din pakke, så står pengene tilbage på din konto.

  Er din ordreseddel bortkommet? Print en blank returseddel her.
   
 • Forsvarlig forsendelse
  Ved returnering skal den eller de returnerede varer forsendes i forsvarlig emballage som ikke er til skade for varerne. Varerne skal desuden være i original emballage og med dertilhørende mærkater, og skotøjsæsker og lignende må derfor ikke bruges som forsendelsesemballage.
   
 • Spar tid - besøg en butik
  Hvis du ikke kan vente med at få dine nye varer eller med at få pengene retur, så er du selvfølgelig altid velkommen til at returnere dine varer i en af vores mange butikker - du skal bare huske at medbringe din kvittering.

  Du kan se en liste over alle vores butikker her.
   

Reklamationer

Reklamationer kan ikke sendes retur uden forudgående aftale. Såfremt du har en vare du ønsker at reklamere over, så bedes du kontakte os på info@ny-form.com eller på telefon (+45) 70 25 51 52.

 

* Du er meget velkommen til at bruge det medsendte retur-fragtlabel. Prisen for dette label er kun 39 kr., hvilket giver dig en besparelse på mere end 40 kr. ift. at købe et tilsvarende label på posthuset (2018 takst) - beløbet bliver blot fratrukket din tilbagebetaling.

** Du må ikke aflevere PostNord pakker ved GLS og omvendt, da din pakke i så fald let kan risikere at blive væk. Du skal desuden altid bede om en kvittering ved indlevering af pakker hos en GLS Pakkeshop.

 

 

 

Vi bruger cookies for din skyld. Læs mere
x