Menu

Om NY FORM

NY FORM er en af Danmarks førende sportskæder med ca. 30 NY FORM butikker i henholdsvis Danmark og Tyskland, hvoraf firmaet til dagligt beskæftiger over 200 ansatte i ind- og udland.

Firmaet startede tilbage i 1986 hvor direktør Kurt Enevold Nielsen åbnede den første NY FORM butik på naturskønne Rømø, og dengang blev der solgt både brugskunst samt sport- og fritidsbeklædning i butikken på Lakolk Butikstorv. Den nyslåede forretningsmand fandt dog hurtigt ud af, at det var sidstnævnte kategori der var mest populær hos øens fastboende og turister, og dermed også den kategori der skulle satses på.

Dem med de "usportslige priser"

Siden 1986 er den ene NY FORM butik efter den anden skudt op rundt om i ind- og udland, og lige fra den spæde start har konceptet været, at kunderne skal kunne få ’mest muligt for mindst muligt’. Dette har medført at NY FORM kører en meget aggressiv prisstrategi, hvilket har fået branchens kollegaer til at kalde os for ”Dem med de usportslige priser”.

Vi er meget glade for vores kaldenavn – så glade, at vi i dag bruger det som vores slogan.

Derfor er vores varer så billige

Grunden til at vi kan være så pris-aggressive som tilfældet er, er fordi vi handler store mængder direkte fra producenten og dermed springer alle de fordyrende mellemled over. Ydermere producerer vi en del af vores store sortiment selv, og vores hold af dygtige designere besøger desuden vores leverandører minimum 3-4 gange årligt for at kontrollere både varekvalitet og arbejdsforhold.

Vores egenproducerede mærker tæller Nanok, Just og Nico, og det er alle mærker som har haft stor fremgang over de sidste par år. Af globale mærker vi sælger kan der blandt andet nævnes Kari Traa, Adidas, Columbia og Helly Hansen.

Alle vores markedspriser er matchet direkte op imod de akkurat samme eller meget tilsvarende produkter fra andre webshops og butikker.

Kurt Enevold Nielsen fra nyformDirektør, Kurt Enevold Nielsen

Kvalitets sportsprodukter til hele landet

Da NY FORM butikkerne hovedsagligt er placeret på Danmarks mest attraktive turistmål, og det derfor ikke er lige nemt for alle danskere at besøge vores butikker, så vælger vi i slutningen af 2010 at lancere vores største butik til dato - vores webshop som har alle de lækre produkter du kan finde i vores butikker og som ydermere bliver bakket op af et hovedlager på hele 4.000 m². Den samme gode kundeservice og retur- og reklamationsservice du finder i vores butikker, den gør sig selvfølgelig også gældende på vores webshop.

Vil du holde dig opdateret på de seneste nyheder samt modtage specielle medlemstilbud, så kan du med fordel melde dig gratis ind i vores kundeklub. Det har flere tusinde andre allerede gjort.

NY FORM går over grænsen

Efter en længerevarende efterspørgsel på NY FORM produkter fra både tyske og svenske turister der besøger vores butikker i det danske ferieland, så ekspanderer vi i 2015 vores webshop til både Sverige og Tyskland.

Allerede da nyheden spredte sig blandt vores mange faste udenlandske kunder, så strøg tilmeldingerne til vores svenske og tyske nyhedsbrev helt i vejret – de skulle da vide fra hvornår de kunne handle hjemmefra.