Søndervig

Aktiviteter i nærområdet

Sandskulpturfestival

Hele sommerhalvåret fra maj til november afholdes der sandskulptur festival, hvert år med forskellige temaer og skulptører fra hele verden. Har man selv lyst til at give sig kast med at lege med sand, er der rig mulighed for det i festivalens store sandkasse.

Bagagerumsmarked

Retro og nostalgi… Gå på opdagelse og gør et godt fund blandt de gamle og spændende ting på Bagagerumsmarkedet v/Beach Bowl, Lodbergsvej 36 i Søndervig. Der ligger et stort aktivitetscenter, en ny minigolfbane og en legeplads lige ved markedet. Benyt også muligheden for at se de imponerende og flotte skulpturer på den nærliggende Sandskulpturfestival. Baggagerumsmarkedet foregår 11 gange i 2018 mellem Påsken og efterårsferien.

Solnedsgangs gudtjeneste

Kom og nyd verdens smukkeste alter. Når foråret byder på mildere temperaturer inviterer Søndervig Centerforening og de lokale præster til Solnedgangsgudstjeneste på stranden ved enden af Badevej. Enten St Bededag eller Kr. Himmelfartsdag mødes lokale og gæster på stranden og med Vesterhavet og solnedgangen som bagtæppe afholder præsterne en kort aftengudstjeneste. Henover sommeren er der gudstjenester onsdag aften og mange bruger anledningen til en tur i bølgerne eller en picnic på stranden. Hold øje med aktivitetskalenderen og se hvornår gudstjenesterne afholdes.

Søndervig Jazz

Traditionen tro byder Beach Bowl i samarbejde med Søndervig Beboerforening hvert år på god gedigen Jazzmusik. Rytmerne svinger under åben himmel mens solen skinner på gæsternes næser. Om sommeren er det ikke en rigtig søndag i Søndervig, hvis man ikke kan høre jazzen fra Beach Bowl som hyggelig baggrundsmusik. Den eneste forudsætning for at blive en del af festlighederne er at man er vild med fisk, for buffeten er fyldt med lækre fiskespecialiteter: Røgede nordsøfisk, indbagte rejer, fiskefileter, kold torskeanretning og alle typer sild som hjertet kan begære. Skulle vejret svigte, tager det ikke lang tid at flytte indendørs i salonen.

Vinterbadefestival d. 31/12

Et dyk i havet, for at byde det nye år velkommen. Arrangementet tiltrækker hvert år mere end 1000 deltagere, hvor der ud over det kolde dyk efterfølgende bliver serveret champagne, østers og kransekage.

Åbningstider

  • Mandag10.00-18.00
  • Tirsdag10.00-18.00
  • Onsdag10.00-18.00
  • Torsdag10.00-18.00
  • Fredag10.00-18.00
  • Lørdag10.00-18.00
  • Søndag10.00-18.00

Om butikken

NY FORM Søndervig slog dørene op første gang den 1. januar 2001. Vores butik i Søndervig, her er der rig mulighed for spændende og attraktiv shopping. Vi holder åbent når du holder fri, inklusiv søndage og helligdage. Som Porten til Vesterhavet er Søndervig omgivet af hav og fjord, med fantastiske strande, gode oplevelsesmuligheder og masser af aktiviteter for børn og voksne. Vores lille, men hyggelige, butik har noget for enhver smag! Vi sælger sports og fritidsbeklædning til hele familien.
Vi glæder os til at se dig
Janni

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM