Sønderborg

Aktiviteter i nærområdet

Sønderborg Slot

Sønderborg Slot er med sin storslåede beliggenhed ved indsejlingen til Sønderborg et nationalt dansk ikon. Slottet rummer næsten 800 års dramatisk historie om Sønderjylland og Slesvig. De mange rum byder på moderne udstillinger om Sønderjyllands og grænselandets omskiftelige historie, den danske kong Chr. II’s fangenskab på slottet, det danske nederlag i 1864 og de mange danskes deltagelse i 1. Verdenskrig på tysk side inden Genforeningen i 1920. Du har ikke set Sønderjylland, hvis du ikke har været på Sønderborg Slot!

Universe

Danmarks bedste temapark! I Universe vil vi gerne begejstre børn og unge for naturvidenskab, teknologi og iværksætteri. Derfor har vi fyldt parken med en masse fabelagtige oplevelser og attraktioner. Her kan I forsøge at løfte en bil, bygge jeres egen vandraket, gå på opdagelse i den virtuelle verden eller prøve nogle af vores mange andre fede aktiviteter. Her finder du Universe: Mads Patent Vej 1 6430 Nordborg +45 8881 9500

Nordborg Slot

Første anlæg: 1151, bygget af Kong Svend som værn mod plyndringerne af Venderne. På det tidspunkt er det det eneste fæstningsværk på øen Als og Kong Svend døber det Alsborg. Da borgen ved den sydlige indsejling til Als Sund bliver bygget ca. 20 år senere, døbes denne Søndre Borg og Alsborg skifter navn til Nørre Borg. Den oprindelige slotsbygning går til under en brand og man benytter derefter de fremskudte forsvarsværker til opførelsen af det nuværende slot. I 1911 bliver slottet ombygget og taget i brug som tysk højskole, frem til genforeningen i 1920. Nordborg Slots Efterskole oprettes i 1921 af grosserer Johan Hansen, København - født i Havnbjerg. Slottets bygninger kan kun beses udefra, og slotsparken er åben fra 10.00 - 17.00.

Gråsten Slot

Læs mere om Gråsten Slot her

Dybbøl Mølle

Læs mere om Dybbøl Mølle her

Historiecenter Dybbøl Banke

Læs mere om Historiecenter Dybbøl Banke her

Åbningstider

  • Mandag10.00 - 18.00
  • Tirsdag10.00 - 18.00
  • Onsdag10.00 - 18.00
  • Torsdag10.00 - 18.00
  • Fredag10.00 - 18.00
  • Lørdag10.00 - 16.00
  • Søndag10.00 - 16.00

Om butikken

I Sønderborgs gågade ligger den 360 kvadratmeter store butik fyldt med sport- og fritidstøj til hele familien. Af parkeringsmuligheder kan du enten parkerer bag butikken ved fakta eller ved Kirketovet. Udvalget er stort og priserne små. Du vil finde vores egne mærker der tæller Nanok, Just, NORD og Nico. Vi sælger også globale mærker som eksempelvis Kari Traa, Adidas, Columbia, Helly Hansen og mange flere.
Vi glæder os til at se dig
Lea & Tanja

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM