Skagen

Aktiviteter i nærområdet

Grenen

Toppen af Danmark, hvor to have mødes.

Den tilsandede kirke

Kirken var Skagens sognekirke fra slutningen af 1300-tallet til 1795, hvor den blev lukket pga. sandflugten, som gennem mere end 200 år har lagt store dele af landskabet øde. Af kirken står kun tårnet tilbage.

Anchers Hus

Det smukt bevarede hjem for et af de mest kendte par i dansk kunst, Michael og Anna Ancher og deres datter Helga.

Kystmuseet i Skagen

Kystmuseet i Skagen er et kombineret frilands-og udstillingsmuseum med huse fra 3 perioder i Skagens historie. Den sorte periode (indtil ca. 1875), den gule periode (ca. 1875-1907) og den røde periode (efter 1907).

Råbjerg mile

Danmarks største vandreklit.

Åbningstider

  • Mandag09.30-21.00
  • Tirsdag09.30-21.00
  • Onsdag09.30-21.00
  • Torsdag09.30-21.00
  • Fredag09.30-21.00
  • Lørdag09.30-21.00
  • Søndag09.30-21.00

Om butikken

Ny Form ligger centralt i Skagen (gågade) tæt på havn og restauranter, og i nærheden af byens mange attraktioner. I ny form vil du møde byens sødeste og mest hjælpsomme personale, hvor vi sælger sports- og fritidsbeklædning. Vi sælger blandt andet sko fra Salomon og jakker fra Kari Traa.
Vi glæder os til at se dig
Fie

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM