Samsø

Aktiviteter i nærområdet

Sælvig strand

Sælvigbugten er en næsten syv kilometer lang strand på Samsø's vestkyst. Vandet er altid lavt, og når der er lavvande, kan børnene soppe rigtigt langt ud. Der er masser af sandorm, som du kan prøve at stampe op. Vandet er klart, og der er som regel meget flot sandbund og sandstrand.

Langøre

Langøre Havn ligger på den nordlige del af Samsø på østsiden i den fredede Stauns Fjord. Langøre er en naturhavn, der er brugt siden vikingetiden. Havnen har ca. 4.000 gæsteanløb årligt. Den bliver det meste af året brugt af de lokale bundgarnsfiskere til fiskeri i fjorden og kystnært fiskeri. På havnen finder du et spisested og røgeri, der har åbent hver dag frem til slutningen af august.

Issehoved

Issehoved er Samsøs nordspids, der er dannet på samme måde som Skagens Gren og er under stadig ændring af de fremherskende vinde og bølgeslag. I klart vejr kan man se Aarhus, og på Mols kan man se Helgenæs med Ellemandsbjerget og Sletterhage Fyr (ca. 12 km væk), længere mod øst Ebeltoft Vig med færgehavn samt øen Hjelm. Man kommer til Issehoved ad en smal vej fra Nordby eller vandrer ad de afmærkede stier i bakkerne, fx fra Langdalen.

Nordby Bakker

De fantastiske Nordby Bakker er altid et hit.

Besser Rev

Nordøst for Besser ligger det 5 km lange oversøisk stenrev, der afgrænser Stauns Fjord og er et enestående fugleområde. Gå en fin tur til revets spids og undervejs gøre holdt på bakken Hønsepold, hvorfra man har overblik over en stor del af fjorden. Længere ude på revet ligger et skanseanlæg fra Englandskrigene, og derefter er der ikke langt til spidsen, hvorfra man kan se over det smalle, men strømfyldte sund til Kyholm. Husk, at man i starten af revet skal passere Draget, hvor der ved højvande er risiko for oversvømmelse. OBS: Der er adgang forbudt på Besser Rev i fuglenes yngleperiode fra 1. april til 15. juli

Åbningstider

  • Mandag10.00 - 19.00
  • Tirsdag10.00 - 19.00
  • Onsdag10.00 - 19.00
  • Torsdag10.00 - 19.00
  • Fredag10.00 - 19.00
  • Lørdag10.00 - 19.00
  • Søndag10.00 - 19.00

Om butikken

NY FORM Samsø slog dørene op første gang i maj 2013. Butikken har åben 364 dage om året. Butikken ligger ved siden af SuperBrugsen midt i Tranebjerg. 150 meter fra butikken finder du Samsø's bedste Tarzan bane, som altid er et besøg værd. I butikken finder du et stort udvalg af sports og fritids beklædning til hele familien.
Vi glæder os til at se dig
Mikael

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM