Sæd

Aktiviteter i nærområdet

Schackenborg Slot

Beliggende i Møgeltønder nær Tønder. Slottet er bygget i 1660erne. Tag en spændende tur rundt på slottet, eller en guidet tur i den flotte slotspark. Der er ligeledes mulighed for at komme forbi den gamle hestestald. Slottets sydfløj er privatbolig for prinseparret og deres familie. Når der er kongeligt ophold, vil kongehusflaget komme til tops.

Tønder museum

Musset udstiller både egne værker samt skiftende særudstillinger. Når I er her, kan I også besøge det gamle vandtårn. Fra vandtårnet kan I nyde udsigten samt den spændende indretning af møbelklassikere designet af den sønderjyske møbeldesigner Hans J. Wegner.

Tønder festival

Kommer I forbi området den sidste hele weekend i august, kunne et besøg på Tønderfestivalen måske være noget. Her er noget både for store og små. Festivalen byder på både traditionel og moderne folkemusik. Finder sted sidste weekend i august

Åbningstider

  • Mandag10.00-17.30
  • Tirsdag10.00-17.30
  • Onsdag10.00-17.30
  • Torsdag10.00-17.30
  • Fredag10.00-17.30
  • Lørdag10.00-17.30
  • Søndag10.00-17.30

Om butikken

NY FORM Sæd v/ Tønder så dagens lys i Marts 2016. Vi er en butik der ligger 50 m fra den dansk/tyske grænse. Vi ligger på hovedvej 11 hvor der er stor trafik af folk og fæ der skal over grænsen enten mod Tyskland for at handle stort, eller mod Danmark for måske at nyde den danske kultur og natur. I Butikken vi har alt til det danske vejr lige fra badetøj, klipklapper, sko, sportstøj og alverdens former for vindjakker og regnjakker til hele familien af både mærkevarer og egne mærker.
Vi glæder os til at se dig
Nicole

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM