Rønne

Aktiviteter i nærområdet

Hammershus

Hammershus er Nordeuropas største borgruin og Bornholms mest besøgte seværdighed. Det var bl.a. her at Christian d. IV datter Leonora Christina og hendes mand, Corfitz Ulfeldt, var spærret inde i 1660-61 pga. landsforræderi.

Østerlars rundkirke

Kirken er den største og ældste af Bornholms fire rundkirker, og ligger på en bakketop nord for Østerlars by. Kirken menes at være opført omkring år 1150. Rundkirken besøges årligt af ca. 120.000 gæster, dermed regnes kirken for at være blandt Bornholms største seværdigheder.

Ekkodalen

Ekkodalen i Almindingen på Bornholm er øens største sprækkedal, og strækker sig ca. 2 km gennem Almindingen, dens mærkværdige ekko er dragende for de glade skovgæster.

Opalsøen

Opalsøen er endnu et resultat af granitbrydningen på Nordbornholm. Opalsøen bliver brugt som skøjtebane om vinteren, og om sommeren er der en masse aktiviteter som rappelling, klatring, udspring, svævebane hvor man ender i søen kolde vand og mange andre fysiske aktiviteter.

Døndalen

Døndalen er speciel, bl.a. fordi Danmarks største vandfald bruser her, og Døndalen er også opkaldt efter vandfaldet, idet man siger at det "Dønner", når vandet bruser ned af klippesiden.

Åbningstider

  • MandagLukket
  • TirsdagLukket
  • OnsdagLukket
  • TorsdagLukket
  • FredagLukket
  • LørdagLukket
  • SøndagLukket

Om butikken

Butikken ligger i Snellemark Centret, som er Bornholms eneste shoppingcenter og emmer af liv hele året. Her er et hyggeligt café område, mulighed for indkøb af dagligvarer samt gode parkeringsmuligheder. Centret er beliggende direkte ud mod bådehavn og strand, som indbyder til en hyggelig gåtur langs vandet. På 1. sal i centret finder du NY FORM, hvor vi sælger sports og fritidsbeklædning til hele familien.
Vi glæder os til at se dig
Monika

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM

OBS: Længere leveringstid kan forekomme. Returret forlænget til 30/6 2021