Rømø

Aktiviteter i nærområdet

Naturlegeplads

Den består af hele tre afdelinger: Svampeskoven, Spindelvævsdalen og Snogebakken. Desuden er der opstillet borde og bænke på legepladsen.

labyrint

12.000 m2 stor labyrint med masser af sjove spil i overstørrelse.

Hattesgaard

Gammel kaptajnsgård der danner ramme om en spændende antik butik og en hyggelig cafe.

Nationalpark Vadehavet

Her kan man komme på østerssafari.

Naturcenter Tønnisgård

Udstilling om Vadehavet.

Sommerhus på Rømø

Har du fået lyst til at besøge Rømø, så book sommerhus på Rømø her hos Campaya

Åbningstider

  • Mandag10.00-22.00
  • Tirsdag10.00-22.00
  • Onsdag10.00-22.00
  • Torsdag10.00-22.00
  • Fredag10.00-22.00
  • Lørdag10.00-22.00
  • Søndag10.00-22.00

Om butikken

NY FORM Rømø var den første NY FORM butik der åbnede i 1987. Vi har åbent alle dage hele året. Butikken ligger på Lakolk butikscenter tæt ved en af Danmarks bedste badestrande og er ca. 1000 m2 stor . Vi har også en stor dameafdeling “Mio Mondo” hvor vi har mærkevarer som Vero Moda Pieces Only og Soya.
Vi glæder os til at se dig
Tenella

Butiksbestyrer

Tilmeld dig butikkens nyhedsbrev

Hvor du kan blive holdt opdateret på gode tilbud

NY FORM KUNDEKLUB-BETINGELSER

Ved accept af disse betingelser giver du os tilladelse til at kontakte dig pr. e-mail vedr. nyhedsmails og servicemails. Du kan forvente at modtage 2-3 nyhedsmails ugentligt med eksklusive medlemstilbud, unikke fordele, nyheder og konkurrencer. Alle vindere offentliggøres på hjemmesiden og evt. på de sociale medier.

Vi vil bestræbe os på at målrette vores kontakt til dig således, at det fremsendte materiale er så relevant som muligt. Du kan opdatere dine oplysninger i alle vores nyhedsmails, så du får netop det, som passer til dig.

Du kan til enhver tid afmelde dig igen. Det kan du gøre ved at klikke på linket ”Afmeld dig nu” nederst i alle vores nyhedsmails - eller ved at sende os en mail på info@ny-form.com. Hvis du afmelder dig vores nyhedsmails, vil vi stoppe kommunikationen. Dine persondata bliver opbevaret så længe som påkrævet for at overholde lovgivningen, eller så længe de er nødvendige, for at vi kan udføre ovennævnte forpligtelser. Herefter slettes dine persondata.

Hos NY FORM passer vi godt på dine data og sørger for at overholde de givne regler.  Vi registrerer og behandler de oplysninger, du giver, når du tilmelder dig eller opdaterer din profil ( e-mail, navn, køn, alder, interesser, butiksvalg etc.) samt hvilke nyhedsmails du åbner og hvilke links, du klikker på.  Du kan læse mere om vores Persondatapolitik her  

Med Venlig Hilsen
Simone | Webshop Ansvarlig | NY FORM